G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.857.644,07

Bakan Yerlikaya, Körfez Ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarları ile Buluştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Körfez ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarları ile bir araya geldiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Al Dhaheri, Suudi Arabistan Ankara Büyükelçisi Fahad Bin Assaad Bin A. Abualnasr, Umman Ankara Büyükelçisi Saif Rashid Saıf Al Jahwari, Bahreyn Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Hashem Sayed Mansoor Alawi Kadhem, Kuveyt Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jasem Mohammad Abu Marzouq ve Katar Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Naif Jassim Mohammed Alabduljabbar ile gerçekleştirdiği görüşmelerde nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Bakan Yerlikaya’nın yaptığı paylaşım, Türkiye ile Körfez ülkeleri arasındaki dostane ilişkilerin devam ettiğini gösterdi. Görüşmelerde, iş birliği ve karşılıklı destek konuları ele alındı. Körfez ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarlarının Türkiye’nin sosyal güvenlik sistemi hakkında bilgi aldığı belirtilirken, gelecekte yapılacak iş birliği anlaşmalarına yönelik görüşmelerin de yapıldığı ifade edildi.

Belirtilen Körfez ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarlarının nazik ziyaretleri, Türkiye’nin uluslararası ilişkilerdeki önemini bir kez daha vurguladı. Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı, Türkiye’nin sosyal güvenlik alanında yürüttüğü başarılı politikaları ve uluslararası iş birliği çalışmalarını da yansıttı.

Körfez ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarları ile gerçekleştirilen görüşmelerde, Türkiye’nin sosyal güvenlik sistemi hakkında detaylı bilgi verildi. Bakan Yerlikaya, Körfez ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarları tarafından yapılan nazik ziyaretler için teşekkürlerini ileterek, dostane ilişkilere olan desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Körfez ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarları ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği görüşmelerde karşılıklı destek ve iş birliği konularını ele aldı. Türkiye’nin sosyal güvenlik sistemi hakkında detaylı bilgi veren Bakan Yerlikaya, Körfez ülkeleri ile gelecekte yapılacak iş birliği anlaşmalarına yönelik görüşmelerin de yapıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yerlikaya, Körfez Ülkeleri Büyükelçi ve Maslahatgüzarları ile Buluştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!