G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,52
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,16
GR. ALTIN2.879,64
BTC2.182.548,88

Bakan Tunç, Çankırı’ya Ziyaret İçin Geldi – Partisinin Adayına Destek Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankırı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde bulunan Bakan Tunç, öğle saatlerinde ilk olarak AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karşısında AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan ve partilileri gören Bakan Tunç, burada düzenlenen basın toplantısında Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz’e destek talebinde bulundu. Bakan Tunç, Filiz’in Çankırı için fırsat olacağını ve yerel projelerde destek vereceklerini açıkladı.

İl başkanlığı ziyaretinin ardından açıklama yapan Bakan Tunç, AK Parti’nin gerçek belediyecilik anlayışını temel aldığını belirtti. Partisinin 22 yıldır ülkeye hizmet ettiğini ve rekorlar kırdığını ifade eden Bakan Tunç, hizmetlerinde insanı merkeze koyduklarını vurguladı. Eğitim ve sağlık alanlarındaki çalışmalarını da örnek veren Bakan Tunç, Türkiye’nin dış politikadaki güçlü duruşunu da desteklediklerini dile getirdi.

Muhalefeti eleştiren Bakan Tunç, 10 ay önceki seçimde muhalefetin içinde bulunduğu durumu eleştirdi. Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Bakan Tunç, halkın feraseti sayesinde ülkenin istikrarını koruduğunu belirtti. Sosyal medyada ise seçimlerle ilgili dezenformasyon yapıldığını ve bunun önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti. Siber suçlarla mücadele konusunda emniyetin tecrübeli olduğunu ve gereken adımların atıldığını belirtti.

Bakan Tunç’un esnaf ziyareti ile sona eren Çankırı ziyareti, yerel seçim öncesinde AK Parti’nin çalışmalarının devam ettiğini gösterdi. Çankırı’nın gelişmesi ve kalkınması için destek vereceklerini belirten Bakan Tunç, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek ayrıldı. Son olarak, Bakan Tunç’un sözlerinin ardından seçim sürecinin nasıl geçeceği ve AK Parti’nin ilerleyen çalışmaları merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Tunç, Çankırı’ya Ziyaret İçin Geldi – Partisinin Adayına Destek Verdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!