G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Bakan Işıkhan, Van’da Vefa Buluşması Programına Katıldı: İşte Konuşmanın Detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van’a ziyaret gerçekleştirdi ve Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen “Üç Kademe Vefa Buluşması” programına katıldı. Bakan Işıkhan, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anadolu’nun bağrından geldiğini ve AK Parti’nin vefalı bir teşkilat olduğunu vurguladı. Bakan Işıkhan, geçmişte görev almış teşkilat mensuplarıyla bir araya gelmenin önemine değindi ve AK Parti’nin memleket sevdası taşıyan herkese kapısını açık tuttuğunu belirtti.

Işıkhan, Gazze’deki zulme karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cesur duruşunu övdü ve dünya siyasetine yön veren liderin Türkiye’nin gururu olduğunu ifade etti. Terörle mücadelede elde edilen başarıları vurgulayan Bakan, terörle mücadele edildikçe bölgenin kalkındığını ve huzurun arttığını dile getirdi. AK Parti’nin hizmet ve değer üretenlerin partisi olduğunu vurgulayan Işıkhan, çalışmaktan ve üretmekten vazgeçmeyeceklerini, Türkiye’nin yüzyıl hedefine Vanlı hemşerilerin azmiyle ulaşacaklarına inandıklarını belirtti.

Bakan Işıkhan, Türkiye Yüzyılı’nın öncü şehirleri için ellerinden gelen her türlü imkanı kullanacaklarını ve çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı olarak her zaman vatandaşlara kapılarının açık olduğunu ifade etti. Son olarak, çevre kirliliğinin en çok kadınları ve çocukları etkilediğine dikkat çeken Bakan, çevre konusunda da duyarlı olunması gerektiğine değindi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Işıkhan, Van’da Vefa Buluşması Programına Katıldı: İşte Konuşmanın Detayları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!