G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Bakan Işıkhan, Türkiye-Romanya iş birliğini pekiştirmek için büyükelçiliği ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Işıkhan, Türkiye-Romanya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Çalışma Grubu’nun ilk toplantısına katıldı. Toplantının ardından Romanya büyükelçiliğini ziyaret eden Işıkhan, Türkiye ile Romanya arasındaki iş birliğini pekiştirmeyi amaçlayan görüşmelere destek verdi.

Bakan Işıkhan, Romanya Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan ve büyükelçilik personeliyle bir araya gelerek, Türkiye ile Romanya arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesi için yapılan çalışmaları değerlendirdi. Ziyaretin ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Işıkhan, Büyükelçi Altan ve ekibine teşekkürlerini ileterek, başarılar diledi.

Türkiye-Romanya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Çalışma Grubu’nun toplantısında, iş birliği konuları ve ortak projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirildi. İki ülke arasındaki sosyal güvenlik sistemlerinin karşılıklı olarak tanınması ve işçi haklarının korunması konularında ortak adımlar atılması hedeflendi.

Bakan Işıkhan, Türkiye’nin iş dünyası ile Romanya arasındaki ilişkilerin de güçlenmesine katkı sağlayacak adımların atılmasının önemine vurgu yaptı. Ekonomik iş birliği ve ticaret hacminin artırılması için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Türkiye-Romanya ilişkilerinin tarihi boyunca dostane ve kardeşçe bir şekilde ilerlediğini ifade eden Bakan Işıkhan, bu ilişkilerin daha da güçlenerek gelecek nesillere aktarılmasının önemine değindi. Türkiye ve Romanya’nın karşılıklı çıkarlar doğrultusunda iş birliğini sürdüreceğini kaydetti.

Bakan Işıkhan, Türkiye-Romanya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Çalışma Grubu’nun gelecekteki toplantılarında da iş birliğine devam edileceğini ve ortak projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Işıkhan, Türkiye-Romanya iş birliğini pekiştirmek için büyükelçiliği ziyaret etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!