G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.155.305,71

Bakan Işıkhan, İsrail’in Filistin’deki İnsanlık Suçlarına Karşı Sert Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Işıkhan, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi önünde düzenlediği eyleme katılarak, İsrail’in Filistin’de işlediği insanlık suçlarını protesto etti. Bakan Işıkhan, İsrail yönetiminin vahşetine karşı devletleri, uluslararası kuruluşları ve insan hakları örgütlerini insanlığın haysiyetini korumaya çağırdı. Kendisi ve diğer yetkililer, İsrail’in uyguladığı katliam ve barbarlık karşısında tüm insanlığın birlik olması gerektiğinin altını çizdi.

Eyleme katılanlar, İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme karşı tepkilerini dile getirdiler. Sloganlar atarak, İsrail’in sivillere yönelik saldırılarını kınadılar ve adaletin sağlanması için çağrıda bulundular. Eylem sırasında, konuşmalar ve açıklamalar yapılarak, İsrail’in Filistin halkına karşı işlediği insanlık suçlarına dikkat çekildi.

Bakan Işıkhan, eylemde yaptığı konuşmada, İsrail’in masum çocuklara ve kadınlara karşı işlediği suçlara sessiz kalmanın insanlık adına bir utanç olduğunu belirtti. İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği katliam ve vahşetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Bakan Işıkhan, tüm insanlığı bu zulme karşı ses çıkarmaya çağırdı. İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını kınamak ve adaletin sağlanması için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğinin altını çizdi.

Eyleme katılanlar, Filistin’de yaşanan zulme karşı tavizsiz bir tutum sergilenmesi gerektiğini düşünüyor. Sivillerin hedef alınmaması, çocukların ve kadınların korunması gerektiğinin altını çiziyorlar. İsrail’in Filistin halkına karşı işlediği suçların hesabının sorulması ve adaletin sağlanması için uluslararası camianın birlik olması gerektiği düşüncesindeler.

Bakan Işıkhan, gerçekleştirdiği eylemle, İsrail’in Filistin’deki vahşetine karşı bir duruş sergiledi. İnsan hakları ve haysiyetin korunması konusunda tüm dünyaya çağrıda bulunarak, İsrail’in sivillere karşı işlediği suçların durdurulmasını talep etti. Katılımcılar, bu tür eylemlerin devam edeceğini ve İsrail’in Filistin’de yaptığı zulme karşı seslerini yükseltmeye devam edeceklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Işıkhan, İsrail’in Filistin’deki İnsanlık Suçlarına Karşı Sert Açıklamalarda Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!