G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.652,45

Bakan Işıkhan: E-Devlet’te En Çok Ziyaret Edilen Uygulama Açıklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, e-Devlet üzerinde en fazla ziyaret edilen uygulamanın ‘SGK Tescil ve Hizmet Dökümü-İşyeri Unvanı Listesi’ olduğunu duyurdu. Bu uygulama şu ana kadar tam 467 milyon 997 bin kez kullanılmış durumda. Bakan Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-Devlet Kapısı’ndaki uygulamalarında öncülük yapmaya devam ettiğini vurgulayarak, vatandaşlara ‘Dijitalin Yüzyılı’nda hızlı, güvenli ve erişilebilir hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Bakan Işıkhan, e-Devlet’in vatandaşlara sağladığı kolaylıkların artarak devam edeceğini belirtti. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, dijitalleşme sürecinde vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi. Bu sayede vatandaşlar, SGK Tescil ve Hizmet Dökümü-İşyeri Unvanı Listesi gibi uygulamaları kullanarak, birçok işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Bakan Işıkhan, vatandaşların e-Devlet üzerinden kolayca hizmet alabilmesi için kurum olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Vatandaşların her türlü sosyal güvenlik işlemlerini online platformda gerçekleştirebilmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca bakanlık, e-Devlet üzerindeki uygulamaları sürekli olarak güncelleyerek, vatandaşların daha iyi bir deneyim yaşamalarını sağlayacaklarını ifade etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-Devlet Kapısı’nda liderlik yaparak, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaya devam ettiği vurgulandı. Bakan Işıkhan, dijital dönüşüm sürecinde vatandaşlara yardımcı olacaklarını belirterek, e-Devlet’in öneminin her geçen gün arttığını dile getirdi. Bu sayede vatandaşların daha hızlı ve güvenli bir şekilde sosyal güvenlik işlemlerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Bakan Işıkhan, e-Devlet üzerindeki kullanıcıların sayısının her geçen gün arttığını ve bu durumun dijitalleşme sürecinin ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini belirtti. Vatandaşların bu platform üzerinden kolayca hizmet alabilmeleri için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Son olarak, bakanlık olarak her zaman vatandaşların beklentilerini karşılamak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Işıkhan: E-Devlet’te En Çok Ziyaret Edilen Uygulama Açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!