G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,43
CNY4,83
GBP44,70
EURO/USD1,09
BIST8.729,25
Petrol77,61
GR. ALTIN2.922,01
BTC2.219.700,51

Bahçeli’nin Uzattığı El: Bin Yılın Kardeşlik Hukukunun Yeniden Canlanışı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin DEM Partili milletvekilleriyle tokalaşması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yalçın, Bahçeli’nin uzattığı elin, "bin yıllık kardeşlik hukukunu" ve birlikte yaşama azmini sürdürme arzusunu simgelediğini dile getirdi.

Yalçın, yazılı bir açıklama yaparak Türkiye’nin zengin bir emperyal kültür mirasının üzerine kurulu olduğunu vurguladı ve MHP’nin bu mirası koruma sorumluluğunu yerine getirdiğini belirtti.

"Yapıcı Tavır Haklı Bir Gereklilik"

Yalçın, Bahçeli’nin son günlerde bazı siyasi partilerin temsilcilerine karşı sergilediği yapıcı tavrın, Türkiye’nin içte bir birlik ve bütünlük görüntüsü vermesi gerekliliğinden kaynaklandığını ifade etti.

Bahçeli’nin uzattığı elin, sadece kardeşlik hukukunu anlatmadığını, aynı zamanda milli egemenliğin değerini bilenlere ve bu değeri inkâr edenlere hatırlatmak amacı taşıdığını söyledi.

"Taviz ve Yumuşama Değil"

Yalçın, Genel Başkan Bahçeli’nin bu hamlesinin bir taviz ya da yumuşama olmadığını; bilakis "normalin maliklerinin" hatırlatılması olduğunu belirtti. Ülkenin zor bir dönemden geçtiği ve uluslararası bir kriz ortamı içinde olduğu bir dönemde, siyasi mücadelenin milli çıkarlar çerçevesinde şekillendirilmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ayrıca, MHP Lideri Bahçeli’nin bu gerçeği dikkate aldığını da belirten Yalçın, bu adımın bir zaaf veya acizlik değil, devletin büyüklüğünün ve gücünün bir göstergesi olduğunu ifade etti. Yalçın, ayrıca mevcut durumun ayrışma veya kutuplaşma devri olmadığını da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’nin Uzattığı El: Bin Yılın Kardeşlik Hukukunun Yeniden Canlanışı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!