G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Bahçelievler’de Varil İçinde Ceset Bulundu! Cinayet Zanlısı Babanın Şok İfadesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler’de 27 Mart Çarşamba günü meydana gelen yangın olayının ardından yapılan incelemede, iş yerinde varil içerisinde bulunan bir erkek cesedi Mustafa Bayraktar’a ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın meydana geldiği işletmenin sahibi olan Batın D.’yi kaçarken yakaladı. Daha sonra Batın D.’nin annesi Hasret D. ve Emircan K. adlı 2 şüpheli de polis tarafından yakalandı.

Emniyette yapılan sorgulamada Batın D., cinayeti işlediğini itiraf etti. Mustafa Bayraktar’ı annesine sarkıntılık yaptığı gerekçesiyle öldürdüğünü iddia etti. Olay sonrasında panikleyen Batın D., cesedi yok etmek amacıyla varile koyduğunu ve daha sonra delilleri yok etmek için iş yerinde yangın çıkardığını söyledi. Bu açıklamaların ardından Batın D., annesi Hasret D. ve Emirhan K. adliyeye sevk edildi.

Polis ekipleri, cinayetle ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın ardındaki şüphelilerin ifadeleri ve delillerin incelenmesiyle gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Batın D. ve diğer 2 şüpheli adli makamlara sevk edildi. Cinayetin detayları ve soruşturmanın ilerleyen süreci merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçelievler’de Varil İçinde Ceset Bulundu! Cinayet Zanlısı Babanın Şok İfadesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!