G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,84
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,44
GR. ALTIN2.915,78
BTC2.194.639,27

Bahçeli, Erdoğan’ı BM Konuşması İçin Tebrik Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu’ndaki konuşmasından dolayı tebrik etti. Bahçeli, Genel Kurul’daki hitabının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Bahçeli, Erdoğan’ı konuşmasından dolayı tebrik etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, BM 79. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma nedeniyle kutladı. Bahçeli, Erdoğan’ı telefonla arayarak, konuşmasından dolayı tebrik etti.

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, Erdoğan’ı BM Genel Kurulu’ndaki konuşması nedeniyle tebrik etti. Bahçeli, Erdoğan’ın yaptığı konuşmanın önemine vurgu yaparak, başarılı bir performans sergilediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM 79. Genel Kurulu’ndaki konuşması, siyasetçiler tarafından takdirle karşılandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Erdoğan’ı bu başarısı nedeniyle tebrik etti.

Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak, BM 79. Genel Kurulu’ndaki konuşmasından dolayı tebrik etti. Bahçeli, Erdoğan’ın yaptığı konuşmanın Türkiye’nin uluslararası arenadaki etkin rolünü bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, BM 79. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma nedeniyle kutladı. Bahçeli, Erdoğan’ı telefonla arayarak, konuşmasından dolayı tebrik etti. Bu telefon görüşmesi, Türk siyasetindeki birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurgulamış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli, Erdoğan’ı BM Konuşması İçin Tebrik Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!