G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.869,54
BTC2.178.770,94

Bağcılar’da Ramazan Coşkusu: Bakanlar ve Belediye Başkanı İftar Sonrası Camiye Geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar’da düzenlenen ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Geleneksel İftar Programı’na katılan Kurtulmuş, programın ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ve Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile teravih namazı için Bağcılar Merkez Camisi’ne geçti. Namazın ardından Bağcılar Meydanı’nda Bağcılar Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Etkinlik Alanı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında İslami figürler üzerine kurulu tematik ramazan platosunu gezdi. Kurtulmuş, Belediye Başkanı Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti. Ramazanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kurtulmuş, Bağcılar’daki etkinlik alanında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin, güçlü ve büyük Türkiye hedefinde en büyük garanti olduğunu vurguladı ve Türkiye’nin genç nüfusunun her alanda ileriye gitmesi ve daha güçlü olması gerektiğini belirtti. İftar sırasında yarım lokma ekmeği olan dünyanın diğer mazlum ve mağdur Müslümanlarının da unutulmaması gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, özellikle Filistinli kardeşlerin dualarında yer aldığını ifade etti. Dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve masum milletlere dua ettiklerini belirtti ve Gazze’deki Müslümanlara Allah’tan yardım gelmesi temennisinde bulundu. Filistin meselesinin çözümü için dua etti.

Kurtulmuş, Türkiye’nin güven ve istikrar içinde ilerlemesi için vatandaşları Türkiye Yüzyılı hedefi etrafında kenetlenmeye ve bu iradeye sahip çıkmaya davet etti. Ülkenin daha ileri atılımlar yapması ve milletin zeval yaşamaması için dua etti. Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle dünya genelinde Müslümanların bayramları yaşayabilmesini temenni etti. Türkiye’nin, her türlü zorluğa rağmen daha da güçlenerek ilerlemesi dileğinde bulundu. Türkiye’nin sahip olduğu güç ve iradenin devam etmesi için dua etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Ramazan Coşkusu: Bakanlar ve Belediye Başkanı İftar Sonrası Camiye Geçti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!