G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol76,05
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.334.395,85

Bağcılar’da Korkutan Olay: Bomba Süsü Verilmiş İnşaat Malzemeleri Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar’da Bomba İhbarı: Korku Dolu Anlar!

Olay, saat 14.30 sularında Bağcılar Yenimahalle Mahallesi 1548. Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, iki katlı bir binanın ikinci katında kiracı olarak yaşayan yabancı uyruklu kişiler, bir süre önce taşınmıştı.

Tadilat Sırasında Şoke Edici Bulgu

Ev sahibi, dairede tadilat yapılması için bir usta çağırdı. Usta, çatı katını kontrol ettiği sırada, kumaş bir yeleğin içinde borular ve kablolar görünce durumu şüpheli buldu ve polisi haberdar etti. Olay yerine gelen bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri, yeleği detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan incelemeler neticesinde, boruların içine inşaat malzemeleri doldurulduğu ve kablolarla bomba süsü verildiği belirlendi.

Korku Dolu Anların Tanığı: Dilek Sezer’in Açıklamaları

Olay sırasında binada bulunan Dilek Sezer, yaşananları şu sözlerle ifade etti: "Bina üç katlıydı, Suriyeliler en üst katta oturuyorlardı. Bir bomba düzeneği kurmuşlar. Çatı gibi bir yerde, ardiye tarzı bir alanda yeleğe sarılı nesneler bulmuşlar. Tadilat için gelen kişi bunu keşfetti ve ardından ev sahibi ile polise haber verdiler. Polis gelerek bizi evden tahliye etti, binanın etrafını çevirdiler. Olay yeri inceleme ekipleri geldikten sonra bomba imha uzmanları da olay yerine ulaştı. Yeleği imha ettiler ve parçalarını poşetler içine koyarak götürdüler. Tabii ki çok korktum; dışarı çıktım, annemi ve kız kardeşlerimi aradım. Korkudan ağladım."

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Korkutan Olay: Bomba Süsü Verilmiş İnşaat Malzemeleri Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!