G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,11
CNY4,87
GBP45,76
EURO/USD1,11
BIST9.763,36
Petrol71,30
GR. ALTIN2.927,27
BTC2.240.602,71

Bağcılar’da Estetik Ameliyat Sonrası Doktordan Taciz İddiası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağcılar’da bulunan özel bir hastanede estetik ameliyat geçiren bir kadın, ameliyat sonrasında doktoru tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek polise başvurdu. 30 yaşındaki yabancı uyruklu hastanın dinlenmesi için özel bir odaya alındığı sırada, doktor odaya girerek içeride bulunan hemşireyi dışarı çıkardı ve genç kadına cinsel tacizde bulundu. Narkozun etkisi altında olan hastanın durumu fark eden hemşire, hemen polise bilgi verdi.

Polis ekipleri olayın ardından doktoru gözaltına aldı. Şüpheli doktor suçlamaları reddederek emniyette ifade vermedi ve adliyeye sevk edildi. Savcılıkta alınan mağdur kadın ve hemşirenin ifadeleri doğrultusunda, doktorun tutuklanmasına karar verildi. Doktorun yaşanan olayla ilgili detaylı bir inceleme yapılacak ve adli süreç devam edecek.

Bu tür vakaların artmasıyla birlikte hastane ve kliniklerde aldıkları tedbirler yine gündemde. Özellikle estetik ameliyatlar gibi hassas operasyonlarda hastaların güvenliği ve mahremiyeti büyük önem taşımaktadır. Hastanelerin ve kliniklerin personelini titizlikle seçmeleri ve denetlemeleri, bu tarz olayların yaşanmasını önleyebilir.

Olay sonrasında toplumda genel bir infial yaşanırken, kadın hakları savunucuları ve aktivistleri de konuyla ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor. Cinsel saldırı ve taciz vakalarının önlenmesi ve mağdurların haklarının korunması için toplumda farkındalık oluşturulması gerektiği vurgulanmaktadır.

Yaşanan bu üzücü olay, sağlık sektöründe çalışma koşullarını ve hastane içi güvenlik önlemlerini tekrar gözden geçirme ihtiyacını ortaya koymaktadır. Benzer vakaların tekrar yaşanmaması ve hastaların güvenliği için gerekli adımların atılması, toplumun da güvenini sağlayacaktır. Mağdur kadına destek olmak ve benzer durumların yaşanmaması için toplumsal duyarlılığın artması önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bağcılar’da Estetik Ameliyat Sonrası Doktordan Taciz İddiası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!