G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,91
CNY4,87
GBP45,52
EURO/USD1,11
BIST9.240,64
Petrol75,41
GR. ALTIN2.904,03
BTC2.108.680,34

Babasının Böbreğiyle Hayata Tutunan Adam, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de yaşanan üzücü bir olayda, 39 yaşındaki Oktay Burkay ve eşi Emine Burkay, üç tekerlekli sepetli motosikletleriyle seyir halindeyken korkunç bir kaza geçirdiler. Güney ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana gelen kazada, motosikletleri yaklaşık 3 metre yükseklikten düşerek çiftin hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ne yazık ki, Oktay Burkay kaza yerinde yaşamını yitirirken, eşi Emine Burkay ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Emine Burkay da hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Oktay Burkay’ın, bebekken yanlış bir tedavi sonucu böbrek hastalığına yakalandığı ve 13 yıl önce babasının böbrek bağışı sayesinde hayata tutunduğu ortaya çıktı. Küçük yaşta geçirdiği bir ameliyat sırasında yanlış tedavi uygulanan Burkay, babasının fedakarlığı sayesinde hayata tutunmuştu.

2011 yılında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde babası Hasan Burkay’dan aldığı böbrekle sağlığına kavuşan Oktay Burkay, yaşadığı kazada hayatını kaybetmesiyle büyük bir üzüntüye sebep oldu. Baba Hasan Burkay, oğlunun sağlığına kavuşması için kendi böbreğini verdiğini belirterek, “O benim tek oğlum, ona canım feda” dedi.

Denizli’de yaşanan bu acı olay, bir babanın fedakarlığı ve bir oğlunun hayata tutunma mücadelesinin hüzünlü bir hikayesini ortaya koydu. Oktay Burkay’ın babasının verdiği böbrekle 13 yıl boyunca mücadele ederek hayatta kaldığı ancak son trafik kazasında bu dünyadan ayrıldığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, çevredeki vatandaşlar da büyük bir üzüntü içinde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Babasının Böbreğiyle Hayata Tutunan Adam, Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!