G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Aziz Yıldırım Kongre Üyeleriyle Buluştu: “Fenerbahçe Şampiyon Olsun”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için aday olan Aziz Yıldırım, kongre üyeleriyle bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, eğer 30-31 Mayıs’taki kongrede çoğunluk sağlanamazsa seçimli genel kurulun 8-9 Haziran’da gerçekleştirileceğini belirtti. Kalamış’ta bulunan bir restoranda kongre üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım’a, tezahüratlar ve meşaleler eşlik etti. Kongre üyeleri tarafından yoğun ilgi gören Yıldırım, yaptığı konuşmada herkese teşekkür etti.

Yıldırım, konuşmasında Fenerbahçe’nin galip gelmesinin herkesi mutlu edeceğini belirterek, “Öyle bir noktaya geldik ki, şampiyon olursak başkanlık ve yönetim kurulunu kazanma şansımızı kaybederiz. Ama yine de Fenerbahçe şampiyon olsun. Çocuklar 10 yıldır mutlu olmuyordu. Şampiyon olursak Fenerbahçeli çocuklar üzülmeyecektir.” dedi. Ayrıca, amatör branşların başarılı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Yıldırım, “Biz Fenerbahçe’yiz, en büyüğüz, en büyük olmaya da mecburuz.” şeklinde konuştu.

Yıldırım, Fenerbahçe’nin spor kulübü olduğunu ve amatör branşların önemine değindi. Dörtlü Final’e çıkan takımın şampiyon olacağına inandığını ve seçim sonrası Fenerbahçe camiasının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirtti. Yıldırım ayrıca, “Biz Fenerbahçe’yiz, en büyüğüyüz, en büyük olmaya da mecburuz. Kuva-yi Milliye’yi canlandıran kulüptür burası. 3 Temmuz’da bunu gördük.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı (AA) tarafından verilen bilgilere göre Aziz Yıldırım, kongre üyeleriyle buluştu ve Fenerbahçe’nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım’ın konuşması sırasında mekanda yoğun ilgi ve tezahürat vardı. Yıldırım, Fenerbahçe’nin şampiyon olması durumunda başkanlık ve yönetim kurulu seçimlerinde kaybetme risklerine rağmen Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istediğini dile getirdi. Yıldırım ayrıca, Fenerbahçe’nin 1919’dan beri Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna destek olduğunu ve Fenerbahçe’ye sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aziz Yıldırım Kongre Üyeleriyle Buluştu: “Fenerbahçe Şampiyon Olsun”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!