G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,48
GR. ALTIN2.881,99
BTC2.126.242,03

Ayrıntılar Yakında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta bir apartmanda meydana gelen patlama, büyük bir panik yarattı. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Saat 14.00 sıralarında meydana gelen patlamanın ardından apartmanın çevresi güvenlik çemberine alındı. Polis ekipleri, çevredeki vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri de yangını kontrol altına almaya çalıştı.

Patlamanın ardından bölgeye sağlık ekipleri de sevk edildi. İlk belirlemelere göre, patlamada yaralanan ve dumandan etkilenen birkaç kişi olduğu öğrenildi. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Patlamanın çevredeki binalarda da maddi hasara yol açtığı bildirildi.

Beşiktaş’ta meydana gelen patlama nedeniyle polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın terör saldırısı olup olmadığı henüz netlik kazanmazken, güvenlik güçleri patlamanın nedenini araştırmaya devam ediyor. Apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlar endişeli bir şekilde patlamanın nedenini merak ederken, yetkililerden açıklama bekleniyor.

Patlamanın hemen ardından olay yerine gelen bomba imha ekipleri, patlamanın etkisiyle oluşan hasarın boyutunu belirlemeye çalıştı. Patlamanın yaşandığı apartmanın çevresinde bulunan iş yerlerinde de maddi hasar meydana geldiği görüldü. Güvenlik güçleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, bölgeye giriş çıkışlar da kontrollü bir şekilde sağlanmaya başlandı.

Patlamanın nedeni ve detaylarıyla ilgili çalışmalar devam ederken, Beşiktaş’ta yaşanan bu olay vatandaşları tedirgin etti. Yetkililer, patlamanın nedenini en kısa sürede açıklamayı planlıyor. Patlamanın yaşandığı apartmanın tamamen boşaltıldığı ve çevresindeki vatandaşların da güvenli bir şekilde tahliye edildiği belirtildi. Patlamanın nedeni ve ardındaki detaylar merakla beklenirken, güvenlik güçleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ayrıntılar Yakında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!