G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,27
CNY4,86
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.923,45
Petrol73,56
GR. ALTIN2.921,64
BTC2.167.985,89

Ayetullah Ali Hamaney: Hizbullah asla diz çökmeyecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, Kutsal Savunma Haftası dolayısıyla Tahran’da İran-Irak savaş gazileri, askeri komutanlar ve halkla bir araya geldi. Burada İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarına değinen Hamaney, Hizbullah’ın önemli komutanlarını kaybetse bile diz çökmeyeceğini vurguladı. İslam ülkelerinin kutsal yerlerinin işgal altında olduğunu belirten Hamaney, Müslümanların Mescid-i Aksa’nın sahiplerine geri dönmesi için çaba göstermesi gerektiğini dile getirdi. ABD ve Batılı güçlerin İsrail’e destek verdiğine dikkat çeken Hamaney, Hizbullah ve Filistin direnişinin kesin zafer kazanacağına inandığını belirtti.

Hamaney, İran sınırlarına hiçbir gücün cesaret edemediğini, geçmişte Irak ile yaşanan savaşın bugününü şartlarıyla karşılaştırarak sınırlarının güvenliğinin sağlandığını ifade etti. Düşmanın farklı yollarla saldırı girişiminde bulunduğunu ve ülke güvenliğine yönelik tehditler olduğunu vurgulayan Hamaney, her zaman dikkatli olunması ve teyakkuzda olunması gerektiğini belirtti.

Kısacası, Hamaney, Hizbullah’ın İsrail’e karşı direnişinin devam edeceğini, Müslümanların kutsal yerler için mücadele etmesi gerektiğini, düşmanın her türlü teknolojiye sahip olmasına rağmen zaferin Hizbullah ve Filistin direnişinin olacağına inandığını ifade etti. Ayrıca, İran’ın sınırlarının güvende olduğunu ve tehditlere karşı önlem alınması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ayetullah Ali Hamaney: Hizbullah asla diz çökmeyecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!