G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.899,52
Petrol74,26
GR. ALTIN2.860,21
BTC2.147.896,28

Aydın’dan Gelen Grup Kadın Denize Düştü! Badem Çiçeği Festivali’nde Korku Dolu Anlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Datça ilçesinde düzenlenen Badem Çiçeği Festivali sırasında Aydın’dan gelen bir grup kadın, Cumhuriyet Meydanı’ndaki kordonda hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Ancak, bu sırada isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kadın dengelerini kaybederek denize düştü. Olayın ardından bölgede bulunan polis ekipleri hemen harekete geçerek yaralanan kadınları kurtardı.

Yaralanan kadınlar daha sonra 112 Acil Sağlık ekiplerince Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan açıklamada, kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yaşanan olayın ardından festivalde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı bildirildi. Festival katılımcıları ve ziyaretçiler de yaralanan kadınlara yardımcı olmak için sağlık ekiplerine yardımcı oldu.

Festivalin düzenlendiği Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanan olay, etkinlik sırasında alınan güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu konusunda tartışmalara neden oldu. Datça Kaymakamlığı, festival alanında artan ziyaretçi sayısı göz önüne alındığında güvenlik tedbirlerinin yeniden gözden geçirileceğini açıkladı. Ayrıca, benzer olayların yaşanmaması için organizasyon komitesi tarafından yeni önlemler alınacağı belirtildi.

Badem Çiçeği Festivali her yıl düzenlenen ve bölgede büyük ilgi gören bir etkinlik olmasına rağmen, bu tür olayların yaşanması organizasyonun güvenliğiyle ilgili endişeleri de beraberinde getirdi. Yetkililer, hem festival katılımcılarının hem de ziyaretçilerin güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemlerin alınacağını ve bu tarz olayların tekrar yaşanmaması için titizlikle çalışacaklarını belirtti. Bu durumun ardından festivalin devamında güvenlik tedbirlerinin artırılacağı duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın’dan Gelen Grup Kadın Denize Düştü! Badem Çiçeği Festivali’nde Korku Dolu Anlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!