G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,14
CNY4,88
GBP45,71
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.041,50

Avrupa Ligi’nde Heyecan Doruktayken, Play-In ve Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Ligi’nde normal sezonun sona ermesiyle birlikte play-in ve play-off eşleşmeleri resmi olarak açıklandı. Fenerbahçe, normal sezonu 6. sırada tamamlayarak play-off’ta AS Monaco ile eşleşti. Eğer Fenerbahçe Monaco’yu geçerse, Real Madrid’in play-in aşamasından gelecek rakibiyle mücadele edecek. Anadolu Efes ise normal sezonu 9. sırada tamamlayarak 10. sıradaki Virtus Bologna ile eşleşti. Anadolu Efes Virtus Bologna’yı yenerse, Maccabi Tel Aviv – Baskonia eşleşmesinin mağlubu ile karşılaşacak ve şampiyonaya devam edecek. Bu durumda Anadolu Efes ve Fenerbahçe’nin Final-Four’da karşılaşma ihtimali doğmuş olacak.

Tüm Avrupa Ligi eşleşmeleri şöyle:
Play-In aşamasında Maccabi Tel Aviv – Baskonia ve Anadolu Efes – Virtus Bologna karşılaşacak. Play-off aşamasında ise 1. sırada yer alan Real Madrid, Anadolu Efes – Virtus Bologna maçının galibiyle, Maccabi Tel Aviv – Baskonia karşılaşmasının mağlubu arasındaki maçın galibiyle karşılaşacak. Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv veya Baskonia’ya karşı mücadele edecek. AS Monaco, Fenerbahçe Beko ile eşleşirken, Barcelona ise Olympiakos ile mücadele edecek.

Bu eşleşmelerin sonucunda, tur atlayan takımlar bir üst tura yükselecek ve yeni eşleşmeler belirlenecek. Avrupa Ligi’nin en büyük heyecanı ise Final-Four aşamasında yaşanacak. Türk takımları Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in bu aşamada karşılaşma ihtimali oldukça yüksek. Takımların performansları ve rakipleriyle olan mücadeleleri, Avrupa Ligi’nin daha da heyecanlı bir hale gelmesini sağlayacak.

Anadolu Ajansı’nın verdiği haberde, Avrupa Ligi play-in ve play-off eşleşmelerinin açıklanması, basketbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Bu eşleşmelerle birlikte takımların hedefleri netlik kazandı ve mücadelelerin kıran kırana geçeceği bir süreç başladı. Her bir maçın kritik öneme sahip olacağı bu aşamada, takımlar taraftarlarını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklar. Avrupa Ligi’nin en büyük sahnede yaşanan mücadeleleri, basketbol severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avrupa Ligi’nde Heyecan Doruktayken, Play-In ve Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!