Hafta içinde Mourinho ile geç de olsa yollarını ayıran Fenerbahçe yönetimi, “Doğrunun yolu tektir” dedi!
Ankara’da Gençlerbirliği deplasmanı genel olarak zor olurdu; ancak Fenerbahçe maça oldukça hızlı başladı. Dörtlü defans kurgusu ile sahada yer alan Fenerbahçe’de, kenarda adeta unutulan İrfan Can Kahveci’nin şovunu izledik. İrfan, maça öyle bir başladı ki, kendisini yedek bırakanlara adeta “Ben buradayım” mesajını verdi.
Teknik direktör değişikliği, ilk yarı genelinde takımda olumlu anlamda kendisini gösterdi. Takımda mental anlamda belirgin bir değişiklik vardı; saha içinde dripling, karşı pres, hareketli oyun… Tüm olumlu özellikler vardı. Oğuz’u çok formda gördüm. Yeni transferler takıma olumlu bir sinerji vermişti. Özellikle Nene, hareketli ve enerjik bir futbol özelliğine sahip, attığı golde de fırsatçılığını gösterdi. Ayrıca Alvarez, henüz takıma yeni gelmesine rağmen diri, mücadelelerde başarılı buldum. Takımda sezon başı kampı yapamayan Talisca, durgun ve kondisyon olarak yetersizdi. Takıma katılacak yeni takviyelerle hem Türkiye liginde hem Avrupa’da başarılı olacağını düşünüyorum.
Gençlerbirliği’nde Hüseyin Eroğlu hocanın işi zor. Takım olarak eksiklikleri var; maalesef kadroları kaliteli değil. Bu sezon böyle devam ederlerse, düşmeme mücadelesi vereceklerdir.