G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.155.539,59

Atatürk Mahallesinde Suikast: Araçtan İnerken Vuruldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Mahallesi’nde 5 Nisan Cuma günü gerçekleşen olayda, Mesut Aras adlı şahıs aracından indiği sırada, iddiaya göre şüphelilerin kullandığı araçtan ateş açılarak ağır yaralandı. Olay anında şüpheliler kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, Mesut Aras’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda araçta 11 adet boş mermi kovanı bulundu ve Mesut Aras’ın cansız bedeni İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışmalarını sürdürdü ve olayda kullanılan araç Eyüpsultan’da yanmış halde bulundu. Soruşturma kapsamında olaya karıştığı belirlenen 3 şüpheli, Yasin Tolga T. (25), Emre B. (24) ve Cem Ö. (24) gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın detaylarına ilişkin yapılan açıklamalarda, suikastın Atatürk Mahallesi’nde, 5 Nisan Cuma günü gerçekleştiği belirtilirken, Mesut Aras’ın aracından indiği esnada şüpheliler tarafından açılan ateş sonucunda ağır yaralandığı ifade edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde Aras’ın hayatını kaybettiği tespit edilirken, polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde araçta 11 adet boş mermi kovanına ulaşıldığı bilgisi paylaşıldı. Mesut Aras’ın cansız bedeni ise İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ayrıca, suikast sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında olayda kullanılan aracın Eyüpsultan’da yanmış halde bulunduğu ve bu araçla kaçan 3 şüphelinin ise polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Suç kaydı bulunan şüpheliler, Yasin Tolga T., Emre B. ve Cem Ö., adli makamlara sevk edilerek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay ile ilgili detaylı bilgilerin İHA kaynaklı olduğu ve soruşturmanın devam ettiği bildirilirken, suikastın neden gerçekleştiğine dair henüz net bir açıklama yapılmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atatürk Mahallesinde Suikast: Araçtan İnerken Vuruldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!