G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Atalanta, Fenerbahçe’nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao’yu takibe aldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Rodrigo Becao, İtalyan ekibi Atalanta’nın dikkatini çekmiştir. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre, Atalanta Becao’yu yakından takip etmekte ancak henüz resmi bir teklif sunmamıştır. Atalanta’nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini, Brezilyalı stoperi yakından izlemekte ve performansını değerlendirmektedir. Ancak şu ana kadar transfer konusunda somut adımlar atılmamıştır.

Rodrigo Becao, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 22 maça çıkmış ve 1640 dakika sahada kalmıştır. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 4 yıllık bir sözleşmesi bulunmaktadır. Fenerbahçe, geçen sezon Udinese’den 8.31 milyon euroya transfer ettiği Becao’yu alırken büyük umutlar beslemiş ancak sakatlıklar nedeniyle düzenli forma şansı bulamamıştır. Bu nedenle Becao, 2023-24 sezonunda 30 maçı kaçırmıştır.

Futbolculuk kariyerinde henüz genç olan Rodrigo Becao’nun kariyerindeki gelişim her geçen gün dikkat çekmektedir. Fenerbahçe’nin oyuncuyu elinde tutmak istemesine rağmen, Atalanta’nın ilgisi başka bir yöne doğru gidebilir. Becao’nun potansiyeli ve performansı, Avrupa’nın önde gelen takımlarının da dikkatini çekiyor olabilir.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao’nun kariyeri yıldızının parlamaya devam edeceği izlenimi yaratmaktadır. Atalanta’nın ilgisi, oyuncunun yeteneklerine olan inancı ve Fenerbahçe’nin de bu oyuncuyu takımda tutma isteği transfer sürecini şekillendirecektir. Rodrigo Becao’nun kariyerindeki yön değişikliği, spor dünyasında büyük yankı uyandırabilir. Atalanta’nın resmi bir teklif yapması durumunda, Fenerbahçe’nin nasıl bir adım atacağı büyük bir merak konusudur.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Rodrigo Becao’nun geleceği, futbol severler tarafından heyecanla beklenmektedir. Becao’nun kariyerinde yeni bir döneme girmesi ve Avrupa’nın önde gelen liglerinde oynaması, futbol dünyasında büyük bir heyecan yaratacaktır. Rodrigo Becao’nun Atalanta’ya transfer olması durumunda, Türk futbolseverler için büyük bir kayıp olacaktır. Dolayısıyla, Becao’nun geleceği konusundaki gelişmeler futbol camiası tarafından yakından takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atalanta, Fenerbahçe’nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao’yu takibe aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!