G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.155.433,64

Aşk Cinayeti: Mustafa Kılınç’ın Ölümüne Neden Olan Korkunç Olay!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa Kılınç, 15 yıldır sevgilisi Selamet O. ile birlikteydı ve geçen yıl birlikte kaçtılar. Fakat Selamet O.’nun ailesi, kızlarının kaçmasına karşı çıkarak olayı kabul etmedi. Ardından aile büyükleri, Selamet O.’nun eve getirdiği kadını Kılınç’a teslim ettiler ve çift tekrar bir araya geldi.

24 Temmuz 2023 tarihinde, Adana’nın Yenibey Mahallesi’nde Mustafa Kılınç, evinin bulunduğu sokakta yürürken silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda, Selamet O.’nun yeğeni olan S.O. ile birlikte ağabeyi Tarık O., akrabaları Layık O., Remzi O. ve diğer bazı kişiler tutuklandı. Dava süreci sonucunda, Adana 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Tasarlayarak öldürme’ suçundan dava açıldı ve karara bağlandı.

Mahkeme duruşmasında, tutuklu sanıkların yanı sıra bazı tutuksuz sanıklar ve avukatlar da hazır bulundu. Sanık S.O., savunmasında, halasının evlenmek için kaçtığını ancak Kılınç’ın kendisine küfrettiğini ve saldırdığını belirterek silahla ateş ettiğini itiraf etti.

Diğer sanıklar ise suçsuz olduklarını iddia ederek beraatlerini talep ettiler. Mahkeme heyeti, tutuklu olan S.O.’yu müebbet hapis cezasına çarptırdı ancak haksız tahrik altında işlediği için cezasını 11 yıla indirdi ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. Diğer sanıklar ise delil yetersizliğinden dolayı beraat ettiler. Bu kararın ardından dava sonuçlandı ve dosya kapatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aşk Cinayeti: Mustafa Kılınç’ın Ölümüne Neden Olan Korkunç Olay!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!