G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un 27 Yıllık Evliliği Son Buldu: Boşanma Süreci Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1996 yılında evlenen ve uzun yıllar boyunca örnek çift olarak gösterilen Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan çifti, geçtiğimiz Mayıs ayında Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde boşanma davası görerek, 27 yıllık evliliklerini bitirmişlerdir. Duruşma sırasında, medya tarafından “Boşanma davanıza el ele geldiniz” şeklinde yorumlanarak eleştirilen çift, bu olaya sessiz kalmayı tercih etmiş, ancak mahkeme sonucunda nihai karar alınmıştır.

Çiftin 22 yaşında olan oğulları Can’ın varlığına rağmen, 10 dakikalık bir duruşmanın ardından iki yıl süren evlilikleri resmi olarak sonlanmıştır. Boşanmanın ardından Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ile olan hatıralarını ve duygularını anlatan bir paylaşım yapmıştır. Arzum Onan ise boşanma sonrasında 30 yıl aradan sonra Marie Claire dergisine kapak olmuş ve samimi açıklamalarda bulunmuştur.

Boşanmanın sebebi ve niçini konusunda herhangi bir açıklama yapmayan Onan, uzun yıllar boyunca mükemmel bir çift olmaya çalışmadıklarını ve her zaman birbirlerine olan saygılarının devam edeceğini belirtmiştir. Ayrıca, yalnız kalmaktan korkmadığını ve sanatın kendisi için bir kurtarıcı olduğunu dile getirmiştir.

Geçtiğimiz haftalarda Mehmet Aslantuğ’un başka bir kadınla aldatma iddiaları ortaya atılmış ve Aslantuğ, bu iddiaları kesin bir dille yalanlayarak, boşanmayı eşinin istediğini belirtmiştir. Yaşanan bu sürecin ardından Arzum Onan’a, Mehmet Aslantuğ’la yeniden barışma ihtimali sorulmuş, Onan ise her zaman birbirlerine destek olacaklarını ve oğulları Can üzerinden birlikte olacaklarını belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un 27 Yıllık Evliliği Son Buldu: Boşanma Süreci Detayları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!