G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Arnavutköy’de Çıkan Yangın Neye Neden Oldu? Detaylar Haberimizde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutköy ilçesine bağlı İslambey Mahallesi’nde meydana gelen yangın, bugün saat 15.30 sıralarında başladı. 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek bina çatısını alevlere teslim etti.

Yangın haberinin alınmasının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ancak ekiplerin bölgeye ulaşana kadar vatandaşlar, çevrede bulunan diğer binaların çatılarına çıkarak yangına müdahale etmeye çalıştı. Bu dramatik anlar ise çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Söndürme çalışmaları sırasında çevrede bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar, yangının yayılma riskine karşı tedbir amaçlı olarak evlerini boşaltmaya hazırlandı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen güvenlik ekipleri, soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Halkın can güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alındığı bildirildi.

Olayın ardından bina çatısında ve çevrede hasar meydana geldiği gözlemlenirken, yangının boyutuna ve etkilerine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldı. Yangınla ilgili gelişmelerin anında aktarılması ve bölge halkının bilgilendirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Yaşanan bu olayın, bölge sakinlerinde ve çevredeki vatandaşlarda endişe ve tedirginlik yarattığı belirtiliyor.

Son olarak, yangın ve söndürme çalışmaları sırasında herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı açıklandı. Bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arnavutköy’de Çıkan Yangın Neye Neden Oldu? Detaylar Haberimizde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!