G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,08
CNY4,84
GBP45,36
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.842,31
BTC2.168.096,91

Arnavutköy’de Çatışma Çıktı: Uyuşturucu Satıcıları Polislerle Çatıştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak’ta bulunan metruk bir binada uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, sokakta bulunan 34 YT 5289 plakalı araç içindeki 2 şüpheliyi kontrol etmeye çalıştı. Ancak şüpheliler silah çekerek araçla kaçmaya çalıştı. Ekipler, şüphelileri yakalamak için peşlerine düştü ve çatışma başladı. Hakan Ç. ve Erhan Koçak yaralı olarak ele geçirildi.

Sağlık ekipleri, yaralı şüphelileri hastaneye kaldırdı. Ancak, Erhan Koçak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Hakan Ç.’nin tedavisi devam ediyor. Şüphelilerin suç kayıtlarının bulunduğu belirlendi.

Mahmut Sehran ise olayı şöyle anlattı: “Polis ekipleri şüphelendikleri aracı kovaladı. Birkaç araç buraya geldi ve 4 el silah sesi duyuldu. Polis şüphelileri vurdu. Suç dosyaları olduğunu duyduk.”

Valilik açıklamasında, Arnavutköy’deki olayla ilgili detaylar verildi. 18 Mayıs 2024 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldığı belirtildi. E.K. ve H.Ç. isimli şahısların ateş açması sonucu çatışma çıktı. E.K. hastanede hayatını kaybederken, H.Ç.’nin tedavisi devam ediyor. Şahısların üstünde uyuşturucu ve tabanca bulundu. E.K.’nın 13, H.Ç.’nin ise 6 suç kaydı olduğu tespit edildi.

Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arnavutköy’de Çatışma Çıktı: Uyuşturucu Satıcıları Polislerle Çatıştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!