G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Arnavutköy’de çatışma: 1 şüpheli hayatını kaybetti, 1 şüpheli yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arnavutköy Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak’ta bulunan metruk bir binada uyuşturucu madde kullanıldığı yönünde alınan ihbar üzerine kontrole gitti. Polis ekipleri bina çevresinde çalışma yaparken, sokakta park halinde bulunan bir aracın içinde bulunan iki şüpheliyi kontrol etmek istedi. Ancak şüpheliler, polis ekiplerine silah çekerek araçla kaçmaya başladı. Bu olay sonrasında ekipler şüphelilerin peşine düştü ve araçla kaçan şüphelilerle çatışma çıktı.

Olay esnasında araçla kaçmaya çalışan Hakan Ç. ve Erhan Koçak polis ekipleri tarafından yaralı olarak yakalandı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralı şüphelileri hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, hastaneye kaldırılan Erhan Koçak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, diğer şüpheli Hakan Ç.’nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. İki şüphelinin daha önceden çok sayıda suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Olaya tanık olan vatandaş Mahmut Sehran, polis ekiplerinin şüphelendikleri aracı kovaladığını ve 3-4 aracın sokakta polisleri takip ettiğini belirtti. Çatışma esnasında 4 el silah sesi duyduklarını ve polislerin şüphelileri vurduğunu ifade etti. Savcılar ve diğer yetkililer olay yerine gelerek incelemlerde bulundu. Şahit, duyduklarına göre şüphelilerin suç dosyalarının oldukça kabarık olduğunu dile getirdi.

İstanbul Valiliği konu ile ilgili bir açıklama yaparak olayın detaylarını aktardı. Valilik açıklamasında, Arnavutköy ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenleyen emniyet ekiplerinin, E.K. ve H.Ç. isimli şüphelilere ateş açıldığı belirtildi. Polis ekiplerinin karşılık vermesi sonucu şüpheliler vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. E.K. hastanede hayatını kaybederken, H.Ç.’nin ise tedavisinin devam ettiği ifade edildi. Ayrıca şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada satışa hazır uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirildiği kaydedildi. E.K.’nın 13, H.Ç.’nin ise 6 suç kaydının bulunduğu belirtildi.

Olayın detaylarına ilişkin başlatılan soruşturma ise devam etmektedir. 18 Mayıs 2024 tarihinde Arnavutköy ilçesinde meydana gelen çatışma olayı, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılmasını gündeme getirmiştir. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlatmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arnavutköy’de çatışma: 1 şüpheli hayatını kaybetti, 1 şüpheli yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!