G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Arizona’da 6 aylık bebek, 7 saat boyunca arabada bırakılarak hayatını kaybetti, soruşturma başlatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arizona’da meydana gelen üzücü olayda, işten izin alamayan bir anne, komşusundan 6 aylık bebeğini taşımasını istedi. Anne, bebeği babasının alacağını düşünerek evden ayrıldı. Komşusu, bebeği arka koltukta uyurken arabada bırakarak evine gitti. Bebeği saat 14:00 sularında arabada unutan komşu, saat 20:45’e geri dönen babaya durumu anlattı. Bebeğini arabada hareketsiz bulan baba, kalp masajı yapmaya çalışsa da bebeği kurtaramadı. Olay yerine gelen ekipler, bebeğin 7 saat boyunca arabanın içinde güneşin altında kalarak hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, anne, baba ve komşunun gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Arizona eyaletinde yaşanan olayda, bir anne işten izin alamadığı için komşusundan 6 aylık bebeğini taşımasını istedi. Bebeği babasının alacağını söyleyen anne, evden ayrıldı. Ancak komşusu, bebeği arabada unutarak evine döndü. Bebeği saat 14:00 sularında arabada bırakan komşu, saat 20:45 civarında geri dönen babaya durumu bildirdi. Bebeğini arabada hareketsiz bulan baba, acil durum servisini aradı ancak bebeği kurtaramadı. Yapılan incelemede, bebeğin 7 saat boyunca arabanın içinde güneşe maruz kalarak hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, anne, baba ve komşunun gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

Acı olay, Arizona eyaletinde yaşandı. Bir anne, işten izin alamadığı için komşusundan 6 aylık bebeğini taşımasını istedi. Bebeği arabada unutan komşu, saat 14:00 sularında arabada bırakarak evine gitti. Saat 20:45 sıralarında eve dönen baba, bebeği komşusundan alamayınca endişelenerek durumu anneyle paylaştı. Komşusu, bebeği unuttuğunu söyleyerek paniğe kapıldı. Baba, arabanın içinde bebeğin cansız bedenini buldu. Acil servisi aramalarına rağmen bebeği kurtaramadılar. Yapılan incelemede, bebeğin 7 saat boyunca arabanın içinde kalarak sıcaklıktan etkilendiği ve hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve anne, baba ile komşunun gözaltına alındığını açıkladı.

Arizona’da gerçekleşen son derece üzücü bir olay, 6 aylık bir bebeğin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. İşten izin alamayan bir anne, komşusundan bebeğini taşımasını istedi. Ancak komşusu, bebeği arabada unutarak evine döndü. Saatler sonra eve varan baba, bebeği hala alamayınca endişelendi ve durumu anneyle paylaştı. Bebeği arabanın içinde cansız bulan baba, hemen acil servisi aradı ancak bebeği kurtaramadı. Yapılan incelemede, bebeğin 7 saat boyunca güneşin altında kalarak hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, ailenin gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arizona’da 6 aylık bebek, 7 saat boyunca arabada bırakılarak hayatını kaybetti, soruşturma başlatıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!