G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,11
CNY4,82
GBP44,35
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,85
GR. ALTIN3.004,03
BTC2.312.837,78

Arena’nın Karanlık Yüzü: Yenidoğan Çetesi’nin Şok Edici İtirafları ve Canlı Yayında Yaşananlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arena Yenidoğan Çetesi’nin Karanlık Yüzü Ortaya Çıkıyor

Arena programı, Yenidoğan Çetesi’nin gizli faaliyetlerini şoke eden detaylarla gözler önüne seriyor. Çetenin yuvalandığı çeşitli hastanelerden yapılan canlı yayınlarla, mağdur ailelerin feryatları duyuluyor.

Öldürülen bebeklerin sayısının bildirilenden daha fazla olup olmadığı merak ediliyor. Bebekler ve ailelerinin yıkıcı bir sürece nasıl zorlandığının ardındaki mekanizma ise araştırmalara konu oluyor. İlginç bir şekilde, Yenidoğan Çetesi’ne dair ilk izlerin 2016 yılında soruşturulduğu ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı’nın sekiz yıl önceki soruşturması neden gündeme gelmedi? O dönemdeki soruşturmada adı geçen şüpheliler, günümüzde de Yenidoğan Çetesi’nin içinde mi? Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın kendisinden çıkar sağladığını iddia ettiği, sonrasında meslekten ihraç edilen ve yargıya sevk edilen bazı güvenlik görevlileri nasıl baskı altına aldı?

İş insanı Aziz Savaş, tehdit ve işkence iddialarını canlı yayında dile getiriyor. Arena ekipleri, gıda terörizmi konusunu araştırmaya devam ediyor. Sipariş edilen zeytinyağlarının laboratuvar analizi, Ayvalık’tan yapılan canlı yayında gerçekleştirilecek ve sonuçlar kamuoyuna açıklanacak.

Usta gazeteci Uğur Dündar’ın sunumuyla başlayan Arena programında, SÖZCÜ Muhabiri Gökmen Ulu, SÖZCÜ TV İstanbul Haber Müdürü Cem Özkeskin, SÖZCÜ TV Özel Haberler Muhabiri Fırat Fıstık ve Hazar Dost’un hazırladığı çarpıcı dosyalar da yer alıyor. Gerçeklerin günyüzüne çıkacağı bu program tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arena’nın Karanlık Yüzü: Yenidoğan Çetesi’nin Şok Edici İtirafları ve Canlı Yayında Yaşananlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!