G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Arda Turan ve Fernando Muslera gibi ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan tutukluluk halinin devamına hükmedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek kar getirisi vaadi ile tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Seçil Erzan hakkında dosya üzerinden tutukluluk incelemesi yapıldı. Dosya incelemesi sonucunda tutukluluk halinin devamına karar verildi. İncelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi.

8 Mart tarihinde görülen ve yaklaşık 13 saat süren duruşmada mahkeme, müştekilerden Selçuk İnan’ın ifadesinin alınması için Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesine yazı yazılmasına karar verdi. Ayrıca Fatih Terim’in tanık olarak dinlenmesi talebi ise ileri bir tarihte değerlendirilecek. Mahkeme, banka üst düzey çalışanları Sermin Tekin, Tanju Kaya, Cenk İzgi ve Oğuz Atilla ile diğer banka çalışanlarının tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Banka yöneticileri Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu’nun dinlenmesi için ise talebin bu tanıklar dinlendikten sonra değerlendirilmesine karar verdi. Duruşma ise 24 Mayıs tarihine ertelendi.

Dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verilmesi, olayla ilgili detayların kamuoyu tarafından merak edilmesine neden oldu. Gelişmelerin yakından takip edilmesi ve hukuki sürecin adil bir şekilde ilerlemesi beklenirken, dolandırıcılık mağdurlarının haklarının korunması için çaba gösterilmektedir. Olayın detayları ve şüphelilerin savunmaları merakla beklenirken, adaletin tecelli etmesi ve mağdurların zararlarının karşılanması için yargı sürecinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi önem arz etmektedir. Son gelişmelerin ardından mahkeme kararının detaylı şekilde incelenmesi ve adil bir yargılamanın gerçekleştirilmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arda Turan ve Fernando Muslera gibi ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan tutukluluk halinin devamına hükmedildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!