G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

Arda Güler’in Real Madrid Şampiyonluk Kutlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid, Arda Güler’in formasını giydiği sezon olan 2023-2024 LaLiga sezonunda şampiyonluğunu kutladı. 4 Mayıs’ta şampiyonluğu garantileyen Real Madrid, taraftarlarıyla birlikte görkemli bir organizasyonla kupayı aldı. Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk sezonunda şampiyonluk sevincini yaşadı ve kupayı kaldırdı.

Şampiyonluğun kutlamaları Madrid’de gerçekleşti ve binlerce taraftar tarafından izlendi. Kutlamaların başlangıcında Madrid’in antrenman tesislerinde basına ve halka kapalı olarak yapılan kupa teslim töreni yer aldı. Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, takım kaptanı Jose Ignacio Fernandez Iglesias ve teknik direktör Carlo Ancelotti, Madrid özerk yönetim hükümeti ve Madrid Belediyesi’ne resmi ziyaretlerde bulundu. Başarı, Madrid kentine ve Madridlilere adandı.

Kupa törenlerinde gösterilen fragmanda, Real Madrid’in yıldız futbolcularının gollerinin yanı sıra Arda Güler’in Celta Vigo’ya attığı gol de yer aldı. Madrid özerk hükümet binasında yapılan konuşmalarda futbolcular, 1 Haziran’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline odaklanarak taraftarlara söz verdiler.

Kulüp Başkanı Perez, takımın yaşadığı zorluklara ve sakatlıklara rağmen şampiyonluğu elde ettiğini belirtti. Kulübün yeni hedefi olan Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Takım arkadaşı Rüdiger, Arda Güler’i övgüyle anarak taraftarlara duygusal anlar yaşattı.

Arda Güler, kutlamalar sırasında İspanyolca açıklama yaparak memnuniyetini dile getirdi. Takım, şehir turu atarak taraftarlarını ziyaret etti. Kibele Meydanı’nda gerçekleşen kutlamalarda takım kaptanı Nacho, Real Madrid’in şanına layık görerek kupa merasimini gerçekleştirdi. Teknik direktör Ancelotti, taraftarlarla kulüp marşını birlikte söylerken, takımın başarılı futbolcuları da taraftarlardan büyük destek gördü.

Real Madrid’in kupa töreninde geniş güvenlik önlemleri alındı ve polis takım otobüsüne eşlik etti. Taraftarlarla birlikte yaşanan coşku ve sevinç dolu anlar, Real Madrid taraftarlarına unutulmaz bir kutlama deneyimi yaşattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Arda Güler’in Real Madrid Şampiyonluk Kutlaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!