G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Apple Vision Pro: ABD Dışında Satışa Çıkıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın, geçtiğimiz yıl düzenlenen WWDC geliştiriciler konferansında karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro’yu resmen tanıttığı ortaya çıktı. Çevreyle etkileşim konusunda bugüne kadar piyasaya sürülen en gelişmiş gözlüklerden birisi olan Apple Vision Pro, geçtiğimiz ay 3 bin 500 dolara ABD’de satışa sunulmuştu. Vision Pro için Apple’ın, son 10 yılın en büyük donanım lansmanını yapma hazırlığında olduğu belirtildi. ABD dışında satışa çıkmaya hazırlanan Apple’ın, son günlerde gözlükle ilgili eğitim oturumları düzenlediği ve uluslararası mağazalardan yüzlerce çalışanını cihazı müşterilere tanıtmak üzere Kaliforniya’ya davet ettiği öne sürüldü. Ayrıca eğitimin 4 gün kadar sürdüğü ve kursların geçen hafta başladığı kaydedildi.

Analist Ming-Chi Kuo, Apple’ın haziran ayındaki WWDC 2024 etkinliğinden önce, Vision Pro’yu daha fazla ülkede piyasaya süreceğine inanıyor. Şirketin Almanya, Fransa, Avustralya, Japonya, Güney Kore, Singapur ve Çin’deki mağaza çalışanlarına eğitim verdiği belirtiliyor, bu da bu bölge ülkelerin cihaz için ilk uluslararası pazarlardan bazıları olacağını gösteriyor.

Türkiye’deki Apple mağazalarının ise henüz Vision Pro satışı planlarına dair bir bilgi bulunmuyor. Apple’ın, karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro için uluslararası pazarlarda genişlemeye hazırlandığı ve gözlüğünü dünya genelinde daha fazla ülkede satışa sunmaya başlayacağı belirtiliyor. Şirketin, cihazı tanıtmak ve satışını artırmak amacıyla çalışanlarına eğitim verdiği biliniyor. Apple’ın bu adımıyla, Vision Pro’nun daha geniş kitlelere ulaşması ve kullanıcı sayısını artırması hedefleniyor.

Vision Pro’nun sahip olduğu teknoloji ve özellikler ile dikkat çeken Apple, gözlüğünü uluslararası pazarlara açarak daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedefliyor. Bu adımın, Apple’ın donanım lansmanlarındaki önemini ve stratejisini gösterdiği belirtiliyor. Apple’ın, Vision Pro’nun satışını genişletme planının detayları henüz net değil ancak şirketin uluslararası mağazalardaki eğitim programlarıyla bu konuda ciddi adımlar attığı görülüyor. Apple Vision Pro’nun, teknoloji tutkunları arasında büyük ilgi uyandırdığı ve uluslararası pazarlarda da benzer bir ilgi ile karşılanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apple Vision Pro: ABD Dışında Satışa Çıkıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!