G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,93
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,11
BIST9.907,94
Petrol73,61
GR. ALTIN2.872,91
BTC2.171.047,36

Apartmanda Korkunç Cinayet: İki Kişi Yaralandı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. (63) ve kızı Meltem Z. (35) bıçakla yaralandı. Apartman sakinleri, bina içindeki gürültü üzerine sesin geldiği daireye gitti ve yaralı haldeki Turgut D. ve Meltem Z’yi gördü. Hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler ve polis ile sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı Meltem Z. ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Meltem Z. de hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüpheli Serkan Z. (36) ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. Apartman sakinlerinin ifadelerine başvurulurken, olayın detayları ve nedenleri araştırılmaya başlandı. Olayın şüphelisi Serkan Z. ise polis merkezine götürülerek sorgulanmaya başlandı.

Olayın yaşandığı Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta güvenlik önlemleri arttırıldı ve bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Apartmandaki diğer sakinler de endişeli bir şekilde olayın detaylarını öğrenmeye çalışırken, polis ekipleri gerekli incelemeleri yapmaya devam etti.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yapılan otopsinin ardından, Turgut D. ve Meltem Z.’nin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Bu acı olayın etkisiyle apartman sakinleri bir araya gelerek dayanışma içinde olmayı tercih ettiler ve üzüntülerini birlikte paylaştılar.

Olay, Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta irili ufaklı birçok apartmanda derin üzüntüye neden oldu. Bölge halkı, benzer acı olayların tekrar yaşanmaması adına daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiği konusunda yetkililerden destek bekliyor. Polis ekipleriyse olayın detaylarını aydınlatmak ve adaletin yerini bulmasını sağlamak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apartmanda Korkunç Cinayet: İki Kişi Yaralandı, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!