G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Antalyaspor, İngiliz Yıldızı Townsend’i Transfer Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor adlı Süper Lig takımı, İngiltere menşeli futbolcu Andros Townsend’in transferi için bir imza töreni düzenledi. Törende konuşan Antalyaspor başkanı Sinan Boztepe, Premier Lig deneyimine sahip başarılı bir oyuncuyu kadroya dahil etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Sağ kanattaki oyuncu eksikliğini bu transferle gidermenin önemli olduğunu vurgulayan Boztepe, FIFA’nın transfer yasağını aşarak Townsend’in transferini gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kulübün borç yüküne rağmen bu önemli transferi tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Boztepe, Townsend’in Antalyaspor formasıyla da başarılı olacağına inandıklarını belirtti. Antalyaspor Asbaşkanı Levent Ördek de yeni transferin takıma hayırlı olmasını diledi.

Andros Townsend ise iki yıllık sözleşme imzaladığı Antalyaspor’a katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Transfer sürecinin zorlu geçtiğini ancak kulübün transfer engelini kaldırarak işlerin kolaylaştığını belirten Townsend, Antalya’nın güzelliklerini keşfetmekten ve takıma katılmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Türk futbolunu İngiltere’den farklı ama rekabetçi ve mücadeleci bir lig olarak nitelendiren Townsend, hedefinin takıma katkı sağlamak için iyi bir performans sergilemek olduğunu belirtti. Asist yapmanın yanı sıra gol atma hedefi de bulunduğunu ifade eden Townsend, takımının ilk 6 içinde yer almayı hedeflediğini dile getirdi.

Townsend’in transferiyle ilgili detaylar Anadolu Ajansı (AA) tarafından paylaşıldı. Süper Lig takımlarından Antalyaspor’un, İngiliz futbolcu Andros Townsend’in imza törenine dair duyurular, futbolseverler tarafından heyecanla karşılandı. Bu transferin Antalyaspor’a nasıl bir güç katacağı ve takımın performansında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Townsend’in kısa süre içinde takıma uyum sağlayıp sahada sergileyeceği performans, taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Antalyaspor’un yeni transferi Townsend’in Süper Lig’deki performansı ve takıma katkısı, ilerleyen dönemlerde futbolseverlerin yakından takip edeceği konular arasında yer alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalyaspor, İngiliz Yıldızı Townsend’i Transfer Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!