G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Ankaragücü’nün Kalecisi Ertaç Özbir’in Sakatlık Durumu! Son Gelişmeler…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü Kulübü, Süper Lig’in 28. haftasında İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlık geçiren kaleci Ertaç Özbir’in durumu hakkında bilgi verdi. Maç esnasında sakatlanan Ertaç Özbir’in sağ diz yan bağında ikinci derece yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiği açıklandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada bu durumun tespit edilmesinin ardından futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Ankaragücü kulübü tarafından yapılan açıklamada, futbolcu Ertaç Özbir’in İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık hakkında detaylı bilgi verildi. Sağ diz dış yan bağında ikinci derece yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiği belirtilen futbolcunun tedavisine başlandığı duyuruldu. Maç sırasında yaşanan sakatlık sonrasında Ertaç Özbir’in durumu ve tedavi süreci hakkında bilgi paylaşıldı.

Karşılaşmanın 38. dakikasında Ankaragücü kalecisi Ertaç Özbir ve İstanbulspor’un kanat oyuncusu Emir Kaan Gültekin arasında bir çarpışma yaşandı. Bu çarpışma sonucunda Ertaç Özbir’in sakatlanmasının ardından yapılan tetkikler sonucunda sağ diz yan bağında ikinci derece yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildi. Olayın detayları futbolcu Ertaç Özbir’in durumunu açıklamak için aktarıldı.

Ertaç Özbir ve Emir Kaan Gültekin arasındaki çarpışma sonucunda ilk müdahale sahada yapıldı. Ancak, yaşanan sakatlık sonrasında Ertaç Özbir kırmızı kart görürken Emir Kaan Gültekin ise maça devam edemedi. Bu durumun ardından futbolcunun çekilen MR ve yapılan tetkikler sonucunda sağ diz yan bağında ikinci derece yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiği açıklandı. Ertaç Özbir’in tedavisine hemen başlanırken, Emir Kaan Gültekin’in durumu hakkında ise ayrıca bir bilgi verilmedi.

Ankaragücü Kulübü, maç esnasında yaşanan sakatlık sonrasında Ertaç Özbir’in durumu hakkında detaylı bilgi verdi. Sağ diz yan bağında ikinci derece yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiği açıklanan futbolcunun tedavisine başlandığı duyuruldu. Karşılaşmanın 38. dakikasında yaşanan çarpışma sonrasında iki oyuncunun da sakatlık yaşaması ve müsabakanın seyri hakkında bilgi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankaragücü’nün Kalecisi Ertaç Özbir’in Sakatlık Durumu! Son Gelişmeler…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!