G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.156.249,88

Ankara’daki Mobilya İmalathanesinde Çıkan Yangın Sonrası Büyük Zarar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Gölbucağı Mahallesi’ndeki oto sanayi sitesinde meydana gelen yangın, sabah namazı için camiye gidenler tarafından fark edildi. Yangın, Selim B’ye ait mobilya imalathanesinin çatısından yükselen dumanlar ile başladı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve Bartın Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazöz sevk edildi. Alevler, imalathanenin yanındaki Doğan K’ye ait oto tamirhanesine de sıçradı.

Yangının söndürülmesi 3 saat sürdü. Madeni yağların tutuşması ve tüplerin alev alması sebebiyle yangına müdahale etmek zorlaştı. İtfaiye ekipleri ve orman işletme müdürlüğü arazözü, 3 saatlik yoğun çalışma sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın esnasında iş yerlerinde maddi zararlar meydana geldi.

Yangınla ilgili detaylı bilgileri sunan haber, AA kaynağı tarafından paylaşıldı. 3 saat süren mücadele sonucunda kontrol altına alınabilen yangın, iş yerlerine maddi zarar verdiği bilgisini içeriyor. Gölbucağı Mahallesi’nde meydana gelen olay, çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle takip edilmiş olabilir. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangının daha fazla büyümeden kontrol altına alınması sağlanmıştır. Güvenlik güçlerinin ve itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması, yangının yayılmasını engellemiş ve ciddi hasarların önüne geçilmiştir. Yangın sonrasında, oluşan maddi hasarın giderilmesi ve iş yerlerinin yeniden faaliyete geçmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığı belirtilmiştir. Bilançonun gün ağardığında ortaya çıkmasıyla birlikte, yangının neden çıktığı ve alınacak önlemler konusunda daha detaylı bilgilerin paylaşılması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’daki Mobilya İmalathanesinde Çıkan Yangın Sonrası Büyük Zarar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!