G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

Ankara’da Sopalı Tartışma: Babasıyla Birlikte Kaçtılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl 26 Haziran’da Ankara’da yaşanan olayda, Eren Yetiş ve mahalleden arkadaşı Volkan Uzel arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmaya tarafların babaları da karıştı. Bu esnada Eren Yetiş, kendisine saldıran Musa Uzel’e tabanca ile ateş etti ve Musa Uzel ağır şekilde yaralandı. Ne yazık ki Musa Uzel hayatını kaybetti. Eren Yetiş ve babası Vedat Yetiş kaçarak polis tarafından yakalandı. Baba ve oğul gözaltına alındı ve tutuklandı.

Ankara 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce hazırlanan iddianamede, Eren Yetiş’in ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl, ‘ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan ise 3 yıl hapis cezası talep edildi. Vedat Yetiş ise ‘kasten öldürme’ suçundan 18 yıl hapis cezasıyla yargılanmaktadır. Eren Yetiş ifadesinde, Musa Uzel’e ateş ettiğini doğrulayarak olay anında uyuşturucu kullandığını iddia etti. Kendisinin saldırıya uğradığını ve olayın sonrasında pişmanlık duyduğunu belirtti.

Davanın görüldüğü Ankara 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde savcı, Eren Yetiş’in Musa Uzel’e 3 kez ateş ettiğini ve olayın ardından babası Vedat Yetiş’in yardımıyla silahı ormana attığını belirtti. Savcı, baba ile oğlunun olay sırasında iş birliği içinde hareket ettiklerini kanıtlayan kamera kayıtları ve tanık beyanlarına dayanarak, Eren Yetiş’e ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası, ‘ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan 3 yıl hapis cezası talep etti. Vedat Yetiş ise ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi. Olayla ilgili olarak bulunan deliller ve tanıkların ifadeleri, Eren ve Vedat Yetiş’in suçlu oldukları yönünde güçlü kanıtlar sunmaktadır. Davanın gidişatı ve mahkemenin vereceği karar merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Sopalı Tartışma: Babasıyla Birlikte Kaçtılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!