G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Ankara’da Boşandığı Kocasını Keserle Vurup, Bıçakladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da geçen dün sabah saatlerinde, Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek Mahallesi’nde bulunan Nur Apartmanı’nda tüyler ürperten bir olay meydana geldi. Habere göre, 39 yaşındaki Birgül Alamur ile 44 yaşındaki Veysel Dörtkozan arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Birgül ve Veysel, 9 yıl önce boşanmalarına rağmen birlikte yaşamaya devam etmekteydi.

Tartışmanın büyümesi üzerine Birgül Alamur, kızları M.D.’nin de evde bulunduğu sırada Veysel Dörtkozan’a keserle vurdu ve ardından bıçakladı. Suç aletiyle polis merkezine giderek teslim olan Alamur’un bu saldırısı sonucunda Veysel Dörtkozan olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Dörtkozan’ın cansız bedeni Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Veysel Dörtkozan’ın; ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Kasten yaralama’, ‘Görevi yaptırmamak için direnme’, ‘Yankesicilik’ gibi birçok suçtan sabıkalı olduğu belirtildi. Ayrıca, Dörtkozan’ın 3 ay önce eski eşini de bıçakladığı ancak mağdur olan eski eşin şikayetçi olmadığı ifade edildi.

Polise yapılan ifadede, Birgül Alamur, eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve aralarında süregelen kavgalar olduğunu belirtti. Komşularından biri olan Ertuğrul Gazi Çoşkun (26) ise, Birgül ve Veysel’in yıllar önce boşandıklarını ve adamın sürekli evde kaldığını, kadını darp ettiğini ve daha önce de kadını bıçakladığını dile getirdi. Çoşkun, dün gece saatlerinde yaşanan olayda da bir darp olayı olduğunu ve kadının kendisini korumak için kocasını bıçakladığını aktardı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri daha fazla aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Anadolu Haber Ajansı’nın (DHA) haberine göre Ankara polisinin konuyla ilgili detaylı araştırmaları devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da Boşandığı Kocasını Keserle Vurup, Bıçakladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!