G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.451,34

Ankara Valiliği’nden Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Valiliği, bugün öğleden sonra Ankara’nın batı ve güney ilçelerinde kuvvetli sağanak yağışın beklendiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nden alınan verilere göre, bugün öğleden sonra Ankara’nın batı ve güney kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışların aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olabileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı da uyarı yapıldı. Vatandaşlardan, bu tür hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Özellikle trafikte ve açık alanlarda bulunan kişilerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Bu tür olumsuzluklarla karşılaşmamak için gerekli önlemlerin alınması önem taşıyor.

Meteoroloji yetkilileri, Ankara’nın batı ve güney ilçelerinde yaşayan vatandaşların yağışlara karşı tedbirli olmaları gerektiğini belirtiyor. Gelişmeleri takip etmek ve gerekirse güvenli bölgelere geçmek önemli bir adım olabilir.

Ankara Valiliği’nin uyarısıyla birlikte, vatandaşların dikkatli olması ve meteorolojik tahminlere uygun hareket etmeleri önem arz ediyor. Güvenliğiniz için gerekli önlemleri almayı unutmayın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara Valiliği’nden Kuvvetli Sağanak Yağış Uyarısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!