G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,70
CNY4,86
GBP44,93
EURO/USD1,10
BIST9.061,31
Petrol79,37
GR. ALTIN2.911,15
BTC2.146.664,74

Ancelotti’den Arda Güler’e övgü dolu sözler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Alaves ile oynanan ve 5-0’lik galibiyetle sonuçlanan maçın ardından milli futbolcu Arda Güler hakkında övgü dolu sözler söyledi. İspanya LaLiga’nın 36. haftasında Santiago Bernabeu Stadyumu’nda oynanan mücadelede Real Madrid, Jude Bellingham’ın 10. dakikada, Vinicius Junior’un 27. dakikada ve Federico Valverde’nin 45+1. dakikada attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da etkili olan Real Madrid, Vinicius Junior’un 70. dakikada bir gol daha atmasıyla farkı 4’e çıkardı. Maçın son golünü atan milli futbolcu Arda Güler ise 81. dakikada fileleri havalandırdı. Carlo Ancelotti, maç sonrası yaptığı açıklamalarda Arda Güler’in takım içerisinde çok sevildiğini ve çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirtti.

Toni Kroos’un geleceği hakkında da konuşan Ancelotti, şampiyonlar Ligi finali sonrasında gerekli değerlendirmelerin yapılacağını dile getirdi. Ancelotti, Kroos’un Ballon d’Or ödülünü almayı hak ettiğini ve bu yaz oynanacak olan EURO 2020’de Almanya ile başarılı bir performans sergilemesi durumunda adaylığının gündeme gelebileceğini ifade etti.

Son olarak, Borussia Dortmund ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finaline odaklanan Carlo Ancelotti, sezonun en önemli maçlarının hala oynanmadığını belirtti. Takımıyla gurur duyan Ancelotti, önlerindeki zorlu maçlara odaklanarak daha büyük hedeflere ulaşmayı planladıklarını vurguladı. Real Madrid’in bu galibiyeti, ligin son haftalarında yaşanan inişli çıkışlı performanslarını telafi etmelerine ve güçlü bir şekilde devam etmelerine olanak tanıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ancelotti’den Arda Güler’e övgü dolu sözler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!