G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.164.297,69

Ambulansa Saldırı: Kalp Krizi Geçiren Hastaya Yol Vermeyen Tekstilcinin Vahşeti Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Ambulansa Saldırı Anları Kamerada: Tekstilci ve Oğlu Gözaltına Alındı

Bursa’da kalp krizi geçiren bir hastayı taşıyan ambulansın önünü kesen tekstilci S.Y. ve oğlu M.Y., yol verme meselesi yüzünden paramedik sürücü Muhammed Ali Karasulu’yu darbederek olay çıkardı. Bu anlar, ambulansın içindeki kamera tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, emniyet şeridinde duran ambulansın önüne otomobilini çeken S.Y. ve oğlu M.Y., diğer oğulları ile birlikte araçtan indikten sonra ambulansa doğru ilerliyor. Baba ve büyük oğul, cep telefonları ile ambulansı kaydederken, hastanın olup olmadığını kontrol eden S.Y., bu sırada sürücü Karasulu’nun boğazını sıktığı iddia edildi.

Arbedede Yumruklar Havada Uçuştu

Aynı görüntülerde, bir kadın sağlık görevlisinin üzerine yürüyen M.Y., kendisini engellemeye çalışan sürücü Muhammed Ali Karasulu’ya ardı ardına yumruk attı. Kamerada, tartışmanın ardından baba ve oğullarının araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştıkları görüntüleri de yer aldı.

Cep Telefonu ile Kayıt Altına Aldılar

Öte yandan, S.Y. ve oğullarının araç içindeyken cep telefonlarıyla ambulansı çektikleri görüntüler de ortaya çıktı. S.Y. ambulansın önünü kestiğinde sürücü Karasulu’nun "Hasta var, önüme kırıyorsun" dediği, S.Y.’nin ise ambulans şoförüne "İl Sağlık Müdürü’ne atıyorum şimdi" diyerek küfrettiği görüldü.

Ambulans Sürücüsü ile Tartıştılar

Ambulansın kabin kamerasında görülen anlar, sürücünün seyir halindeyken otomobille yanından geçen şüphelilerle bir süre tartıştığı, ardından otomobilleriyle ambulansın önünü kestiği ve Karasulu’yu kapıya doğru ittiği görüldü. Olayın ardından Karasulu’nun yaralı halde, yanındaki kadın sağlık görevlisiyle birlikte hastaneye devam ettiği belirlendi.

Adliyeye Sevk Edildiler

Saldırının ardından gözaltına alınan S.Y. ve oğlu M.Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. M.Y., savcılıkta verdiği ifadesinde, "Ambulansın geldiğini gördükten sonra babam birkaç araç geçtikten sonra yol verdi. Ancak ambulans aniden frene bastı ve o esnada sürücü bize hakaret etti" dedi.

"Oğluma Zarar Vermemesini İstemedim"

Arbede sırasında el baş parmağının kırıldığını iddia eden M.Y., ambulans sürücüsünden şikayetçi olduğunu belirtirken, baba S.Y. ise ifadesinde ambulans sürücüsünün hakaret etmesi sonucu olayın geliştiğini savundu. S.Y., "Ambulans sürücüsü, oğluma hakaret ederek üzerimize geldi. Ben, yalnızca oğluma zarar vermemesini sağlamak amacıyla araya girdim" dedi.

Baba Adli Kontrolle Serbest, Oğlu Tutuklandı

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden baba S.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, oğlu M.Y. tutuklandı. Olay, sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların artarak devam ettiği bir dönemde tekrar gündeme geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ambulansa Saldırı: Kalp Krizi Geçiren Hastaya Yol Vermeyen Tekstilcinin Vahşeti Kamerada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!