G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.159.710,54

Amasya Caddesi’nde Korkunç Kaza: Araç Dereye Uçtu, Yaralılar Kurtarıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün saat 16.50 sularında Mecidiye Mahallesi Amasya Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücü E.D. idaresindeki 26 ACD 610 plakalı otomobil, Ordu Caddesi üzerinde geri manevra yaparken sürücü hakimiyetini kaybetti ve Amasya Caddesi yanında bulunan dereye uçtu. Kazada araç içinde bulunan E.D. ile E.D. ve S.A. adlı kişiler yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saatlerine bakıldığında kaza 16.50 sıralarında gerçekleşmiştir. Olayın meydana geldiği yer Mecidiye Mahallesi Amasya Caddesi ve Ordu Caddesi kesişimindedir. Araç plakası 26 ACD 610 olarak belirtilmiştir. Sürücü ise E.D. olarak açıklanmıştır. Yaralılar arasında E.D. ve S.A. isimleri yer almaktadır. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılmış ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilmiştir.

Kazanın yaşandığı Amasya Caddesi, sakin bir mahalle olan Mecidiye’de bulunmaktadır. Genellikle trafik sorunu olmayan bu cadde, geri manevra gibi riskli hareketlerde bulunulmaması gereken bir noktadır. Bu sebeple sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yaralılar zamanında hastaneye yetiştirilmiştir.

Olayın detaylarına göre, sürücü E.D. Ordu Caddesi üzerinde geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçmuştur. Araç içinde sıkışan E.D. ile E.D. ve S.A. isimli yolcular, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştır. Yaralıların durumlarının stabil olduğu belirtilmiştir.İtfaiye ekipleri, sıkışan araç içindeki yaralıları kurtarmak için büyük çaba sarfetmiş ve başarılı olmuşlardır. Yapılan müdahaleler sonucu yaralılar en kısa sürede hastaneye ulaştırılarak tedavi altına alınmıştır. Bu tür kazaların önüne geçebilmek adına sürücülerin daha dikkatli olmaları ve riskli manevralardan kaçınmaları büyük önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Amasya Caddesi’nde Korkunç Kaza: Araç Dereye Uçtu, Yaralılar Kurtarıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!