G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Altınşehir Polis Merkezinde Vahim Olay: 2 Polis Şehit oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi’nde meydana gelen olayda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı. Polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi ve ilk belirlemelere göre 2 polis yaralandı. Yaralı polisler, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak sonradan gelen bilgilere göre, yaralı polis memurları hastanede şehit düştü. Saldırının faili olan polis ise etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Yerlikaya, Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş.’nin kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaraladığını belirtti. S.U.Ş. etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Ancak maalesef Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Ekipler Amiri G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldular. Yerlikaya, saldırıda hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet dilerken, ailelerine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Adli ve idari tahkikat da başlatıldı.

Adıyaman Valisi Osman Varol da olay hakkında bilgi vererek, polis memurunun 2 meslektaşına beylik silahıyla ateş açtığını belirtti. Polis Merkezi Amiri Başkomiser ve Ekipler Amiri Komiser hastaneye kaldırıldı ancak maalesef şehit oldular. Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru ise yaralı şekilde etkisiz hale getirilmiş ve hastanede gözetim altına alınmıştı. Vali Varol, başka yaralı olmadığını bildirdi. Olayın detayları hakkında başlatılan soruşturma ise devam etmektedir. Bu üzücü olayın ardından, Adıyaman’da güvenlik önlemlerinin artırıldığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınşehir Polis Merkezinde Vahim Olay: 2 Polis Şehit oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!