G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.073,13

Altınok: Ankara’nın Kayıp 5 Yılı ve Beceriksiz Belediye Başkanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 4 saat çalışan ve hizmet eden bir belediye olacağını ifade etti. Altınok, Ankara’nın geriye gittiğini ve kayıp yılların olduğunu savundu. Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinin doğru ve dengeli kullanılmadığını belirtti ve yapılan işlerin bütçeye denk gelmediğini ileri sürdü. Altınok, Ankara’nın bir kasabaya dönüştüğünü ve akşamları karanlık bir şehir olduğunu vurguladı. Fırsatlar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i öven Altınok, Ankara’nın 31 Mart’ta kazanması gerektiğini ve Cumhur İttifakı’nın ruhuna sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Altınok, 24 saat çalışan ve hizmet eden bir Ankara Büyükşehir Belediyesi olacaklarını söyledi ve şehrin geleceğini planlayıp yöneteceklerini ifade etti. Ankara’nın yavaşlayan hizmet anlayışını değiştireceklerini ve kaybettiği 5 yılı telafi edeceklerini belirtti. Altınok, Ankara’yı büyük bir kasabaya dönüşmeye doğru gittiğini ve geceleyin ışıklarının söndüğünü ifade ederek, şehre vebalimiz olduğunu vurguladı. Altınok, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinin doğru kullanılmadığını ve yanlış hizmetlerin yapıldığını dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinin dengesiz kullanıldığını vurgulayan Altınok, sosyal yardımların yetersiz olduğunu belirtti. Özellikle sosyal yardımları arttıracaklarını ve bütçenin yüzde 4’ünü sosyal yardımlara ayırdıklarını yüzde 10’a çıkaracaklarını söyledi. Reklam harcamalarının yapılan yardımlardan fazla olduğunu belirten Altınok, başkentte yapılan işlerin yetersiz olduğunu savundu.

Altınok, CHP’nin Atatürk’e ihanet ettiğini ve Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Temsilciliği’ni ziyaretinde, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nda Türkiye’nin geleceği için güçlü bir birliktelik olan Cumhur İttifakı’nın koltuk paylaşımı olmadığını vurguladı. Altınok, Ankara’nın son 5 yılının kayıp yıllar olduğunu ve şehrin talihini değiştirme zamanının geldiğini ifade etti. Engellilere, yaşlılara ve tarıma yönelik projelerin yanı sıra sosyal yardımların artırılacağını söyledi. Altınok, rakiplerinin yoğun reklam kampanyalarını eleştirerek, işlerinin olmadığını ve anlatacakları eserlerinin olmadığını belirtti. Altınok, şehit ve gazi aileleri için özel otel yapacaklarını ve ailelerin burada ücretsiz konaklayacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Altınok: Ankara’nın Kayıp 5 Yılı ve Beceriksiz Belediye Başkanı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!