G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

ALPET’in Dönüşümü Şener Şen ve İbrahim Büyükak’la Tanıtılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketlerinden ALPET, yeni bir döneme girdi. 2001 yılında faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’nin en yüksek akaryakıt depolama kapasitesine sahip şirketlerden biri olan ALPET, Zeren Group Holding bünyesine katıldıktan sonra kapsamlı bir dönüşüm sürecine girdi.

Zeren Group Holding, “Memleket için Hayallerimiz, Yapacak Enerjimiz Var” vizyonuyla ALPET‘e yaptığı yatırımla istasyon sayısını ve niteliğini hızla artırmayı planlıyor. Bu dönüşümün anlatıldığı “Türkiye’nin Alpet’i Şimdi Yepyeni” reklam filmi, ünlü oyuncu Şener Şen ve damat adayı İbrahim Büyükak‘ın rol aldığı keyifli bir reklam dili ile izleyicilere sunuluyor.

Reklam Kampanyasının Detayları

Reklam filminin çekimleri, Antalya, Fethiye ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Prodüksiyon ve yaratıcı kampanya tasarımı ise 25 Film’e ait. Filmin yönetmenliğini ise Ali Taner Baltacı üstlendi.

Reklam filminde, damat adayı İbrahim Büyükak’ın çalıştığı ALPET’i kayınbabası Şener Şen’e tanıtması konu ediliyor. “Hayallerimiz Var” mottosuyla yola çıkan ALPET‘in hızla artan istasyon sayısı ve öncü hizmet yaklaşımı da anlatılıyor.

İlk reklam filmi 31 Mayıs’ta yayınlanırken, diğer reklam filmleri ileriki dönemlerde yayınlanmak üzere şimdiden hazırlanıyor.

Zeren Group Holding’in Vizyonu ve Yatırımları

Türkiye’nin hızla büyüyen holdinglerinden Zeren Group Holding, ALPET‘e yaptığı yatırımla şirketin dönüşümüne öncülük ediyor. Holding, “Memleket için Hayallerimiz, Yapacak Enerjimiz Var” vizyonuyla ALPET’in istasyon sayısını ve niteliğini hızla artırmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ALPET’in Dönüşümü Şener Şen ve İbrahim Büyükak’la Tanıtılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!