G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.805,35

Alperen Şengün Maçta Oyundan Atıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Houston Rockets takımında forma giyen Alperen Şengün, Phoenix Suns’ın Footprint Center’da Rockets’ı 110-105 yendiği maçta oyundan atıldı. Alperen, altı faul yaparak oyun dışında kaldı ve hakeme itiraz ettiği için maçtan ihraç edildi. Oyunda 23 dakika kalan sürede 8 sayı, 3 ribaund ve 4 asistlik performans sergiledi.

Maçta Phoenix Suns’ın galibiyetinde etkili olan oyuncu ise Devin Booker oldu. Booker, 35 sayı, 7 ribaund ve 3 asistle takımına galibiyeti getiren isimdi. Kevin Durant ise 24 sayı, 7 ribaund ve 6 asistle oynarken, Jusuf Nurkic 16 sayı ve 13 ribaundla katkı yaptı. Rockets cephesinde ise Jalen Green 34 sayı ve 5 ribaundla öne çıkan isimlerden biri oldu. Fred VanVleet ise 21 sayı, 6 ribaund ve 5 asistle maça katkı sağladı.

Alperen Şengün’ün maçta yaşadığı ihraç durumu, taraftarları üzdü. Genc oyuncunun hakeme yaptığı itiraz, takımının mağlubiyetinde etkili oldu. Bu durum, takımın hücum ve savunmadaki dengesini değiştirdi ve Rockets maçı kaybetti. Alperen’in oyundan atılması sonrasında takımın performansı düştü ve Suns karşısında zorlanmaya başladılar.

Phoenix Suns, Footprint Center’da oynanan maçta üstünlüğü elde ederek rakibini 110-105 mağlup etti. Devin Booker’ın performansıyla öne geçen Suns, skor üstünlüğünü koruyarak galibiyete ulaştı. Rockets ise Jalen Green ve Fred VanVleet’in iyi oyunlarına rağmen maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Alperen Şengün’ün maçta yaşanan olaylar sonrasında takım yönetimiyle görüşerek konu hakkında bir açıklama yapması bekleniyor. Oyundan atılma disiplinsizlik olarak yorumlanırken, genç oyuncunun bundan ders çıkarması ve gelecekte benzer hataları tekrarlamaması önem taşıyor. Rockets takımı, Alperen’in tecrübeli oyuncularla daha fazla iletişim kurarak gelişimini sürdürmesini ve takıma daha fazla katkı sağlamasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alperen Şengün Maçta Oyundan Atıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!