G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Almanya’nın En Büyük Genelevi “Pascha” El Konuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Köln kentinde bulunan ve Avrupa’nın en büyük genelevi olan “Pascha” adlı geneleve savcılık tarafından el konuldu. Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, kaçakçılık şüphesiyle işletmeye el konuldu ve satışının yapılamayacağı belirtildi. Düsseldorf Savcılığı Sözcüsü Julius Sterzel, el koyma işleminin 8 Ağustos’ta gerçekleştirildiğini ve bundan sonraki sürecin mahkemede kararlaştırılacağını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda Düsseldorf Savcılığı, uluslararası bir insan kaçakçılığı çetesine operasyon düzenlemiş ve Pascha genelevine de baskın yapmıştı. Çetenin yabancılara oturma izni karşılığında rüşvet aldığı ve Çin uyruklu yaklaşık 350 kişiye izin verdiği belirtilmişti.

Alman medyasında, Pascha’yı satın alan firmanın kaçakçılık skandalına karıştığı iddiaları ortaya atılmıştı. Aynı zamanda Çinli ajanların genelevde kaldığı da iddia edildi. 11 katlı binanın 2021 yılında bir Çinli iş kadını tarafından satın alındığı biliniyor. Bu olaylarla ilgili detaylar İHA tarafından paylaşıldı.

Özetle, Köln’de bulunan Pascha genelevi kaçakçılık şüphesiyle savcılık tarafından ele geçirildi. İşletmenin satışının yapılamayacağı belirtildi ve duruşma sonucunda karar verileceği ifade edildi. Geçmişte yaşanan operasyonlarda genelevin kaçakçılık çetesine bağlı olduğu ve izinlerin rüşvet karşılığında verildiği ortaya çıkmıştı. Alman medyasında ismi geçen firma üyeleri ve Çinli ajanlarla ilgili iddialar da bulunmaktadır. Son olarak, 11 katlı binanın 2021 yılında bir Çinli iş kadını tarafından satın alındığı bilgisi verildi. Bu gelişmelerle ilgili detaylar İHA tarafından paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya’nın En Büyük Genelevi “Pascha” El Konuldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!