G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Almanya’dan Hamas Lideri İsmail Heniyye’ye Suikast Uyarısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin suikasta uğramasının ardından tüm aktörlerin itidal göstermesi çağrısında bulundu. Suikasta tepki göstermek için dünyadaki ilk tepkilerden biri Almanya’dan geldi. Sebastian Fischer adındaki Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, bölgedeki tüm aktörlerin azami itidal göstermesi gerektiğini söyledi ve kısasa kısas mantığının yanlış olduğunu vurguladı. Orta Doğu’daki tırmanışın durması gerektiğini ifade eden Fischer, bölgede barışın sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin suikasta uğramasının ardından bölgedeki tüm aktörlere itidal çağrısında bulundu. Tepkilerin gelmeye devam ettiği süreçte Almanya, bölgedeki durumu dikkate alarak tarafları sakin olmaya çağırdı. Sebastian Fischer’in açıklamaları, bölgedeki gerilimi azaltmak ve şiddeti önlemek adına önemli bir rol oynadı.

Sebastian Fischer, Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü olarak, Orta Doğu’da daha fazla tırmanışın önlenmesi gerektiğini belirtti. Bölgede yaşanan çatışmaların daha büyük bir yangına dönüşmemesi için tarafların barışçıl yollarla çözüm bulmaları gerektiğini vurgulayan Fischer, Almanya’nın bu konudaki hassasiyetini dile getirdi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Hamas Lideri İsmail Heniyye’nin suikasta uğramasının ardından dünyadaki diğer aktörleri de etkileyecek bir çağrıda bulundu. Sebastian Fischer’in açıklamaları, bölgedeki tansiyonun düşürülmesi ve çatışmanın önlenmesi için önemli bir adım olarak değerlendirildi. Bölgede daha fazla kan dökülmesini engellemek adına Almanya’nın itidalli bir tutum sergilediği görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya’dan Hamas Lideri İsmail Heniyye’ye Suikast Uyarısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!