G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,97
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,94
GR. ALTIN2.892,63
BTC2.158.425,11

Almanya İsrail Ordusunun Okullara Yönelik Saldırılarına Tepki Gösterdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze’deki Et-Tabiin Okulu’na yönelik tekrarlanan saldırılarının derhal durdurulması ve soruşturulması gerektiğini vurguladı. Almanya’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saldırının kabul edilemez olduğu ve sivillerin çapraz ateşin ortasında kalmaması gerektiği belirtildi. Ayrıca, Gazze’deki acil insani yardım, ateşkes ve esir takası konularında anlaşmaya varılması gerektiği ifade edildi.

İsrail’in abluka altındaki Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, Almanya’dan gelen açıklama dikkat çekiciydi. Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun Gazze’deki Et-Tabiin Okulu’na düzenlediği saldırının korkunç olduğu ve sivillerin öldürülmesinin kabul edilemez olduğu ifade edildi. Ayrıca, okullara yönelik saldırıların derhal sonlandırılması ve soruşturulması gerektiği belirtildi.

Sığınak arayan ve koruma ihtiyacı duyan binlerce sivilin bulunduğu Et-Tabiin Okulu’na düzenlenen saldırıda en az 100 kişi hayatını kaybetmiş ve onlarca kişi yaralanmıştı. Almanya Dışişleri Bakanlığı, sivillerin çapraz ateşin ortasında kalmaması ve insani yardım, ateşkes ve esir takası konularında acil anlaşmaya varılması gerektiğini açıkladı. Açıklamada, saldırıların durdurulması ve soruşturulması gerektiği vurgulandı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle kaçan, korunmaya çalışan kadın, erkek ve çocukların yaşadığı acının tahmin edilemez boyutta olduğu belirtilen açıklamada, bu durumun artık son bulması gerektiği dile getirildi. Almanya’nın endişelerini dile getiren açıklamada, sivillerin korunması ve çatışmaların sona erdirilmesi gerektiği vurgulandı. Son olarak, Gazze’deki krizin derhal çözülmesi ve barışçıl bir çözüm bulunması gerektiği ifade edildi.

İsrail’in Gazze’deki Et-Tabiin Okulu’na yönelik düzenlediği saldırı, sivillerin korunmasızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Almanya’nın çağrısı, bu tarz saldırıların sona ermesi ve sorumluların hesap vermesi gerektiğine işaret ediyor. Yapılan açıklamada, insani yardım, ateşkes ve esir değişimi gibi konularda acil adımlar atılması gerektiği belirtildi. Almanya’nın bu konudaki duyarlılığı, uluslararası camiada dikkat çekti ve yaşanan trajedilerin sona ermesi için umut oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya İsrail Ordusunun Okullara Yönelik Saldırılarına Tepki Gösterdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!