G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Almanya Başbakanı Scholz’dan İsrail’in Güvenlik Konferansı’ndaki Açıklaması: “Uluslararası Hukuka Uymalı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Münih Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmada, İsrail’in kendisini savunma hakkına işaret etti ve Tel Aviv’in uluslararası hukuka uygun hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Almanya’nın İsrail’in güvenliğine destek verdiğini vurgulayan Scholz, uluslararası hukuka saygı duyulması gerektiğini vurguladı. Konuşmasında uluslararası siyasi ve askeri liderlerden oluşan bir dinleyici kitlesine hitap eden Scholz, İsrail’in savunma hakkına saygı gösterilmesi gerektiğini ve uluslararası hukuka uyulması çağrısında bulundu.

Endişelerin arttığı bir dönemde, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail’in Refah’ta gerçekleştirmeyi planladığı kara operasyonuna ilişkin kaygılarını dile getirdi. Scholz, Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması ve uluslararası hukuka uyulması gerektiğini vurgulayarak, İsrail’e bu konudaki endişelerini ilettiğini belirtti. Filistinlilerin yaşadığı dramın sona erdirilmesi için uluslararası toplumun birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Scholz, İsrail’in Gazze saldırısı nedeniyle yerinden edilen Filistinlilere yardım edilmesi gerektiğini vurguladı.

Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Scholz, uluslararası siyasi ve askeri liderlerin bulunduğu bir dinleyici kitlesine hitap ederken İsrail’in kendini savunma hakkına değindi. Uluslararası hukuka uygun hareket edilmesi gerektiğini belirten Scholz, Almanya’nın İsrail’in güvenliğine verdiği desteği vurgulayarak, uluslararası hukuka saygı gösterilmesi konusunda tüm tarafların sorumluluk taşıdığını belirtti. Scholz, İsrail’in Gazze saldırısının neden olduğu insanî dramın sona erdirilmesi için uluslararası toplumun süratle harekete geçmesi gerektiğinin altını çizdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Almanya Başbakanı Scholz’dan İsrail’in Güvenlik Konferansı’ndaki Açıklaması: “Uluslararası Hukuka Uymalı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!