G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,64
CNY4,89
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,98
GR. ALTIN2.913,70
BTC2.189.866,56

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: “Bugün İki Puan Kaybettik!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Süper Lig’in 36. haftasında evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamalarda, takımının oyundan memnun olduğunu ancak bugün iki puan kaybettiklerini belirtti. Tekke, basın toplantısında maçın genelinde üstün olan ve cesur oynayan bir Alanyaspor’un sahada olduğunu vurguladı. Beşiktaş’ın eksik oyuncularının etkisiz kaldığını söyleyen Tekke, rakiplerinin yetenekli oyunculara sahip olduğunu ve maçın bazı bölümlerinde üstünlüklerini gösterdiklerini ifade etti.

Maçın son 10 dakikasında genç oyuncuların şans bulmasıyla ilgili olarak Tekke, bu durumun Serdar Topraktepe ve Beşiktaş açısından olumlu olduğunu dile getirdi. Ancak Alanyaspor’un hücumda acele ettiğini ve uzun toplarla oynamaları konusunda uyarılara rağmen bu şekilde devam ettiklerini belirtti. Oyuncularının oyunun üzerine daha fazla koyarak doğru baskıları yapmaya çalıştığını aktaran Tekke, takımının bu oyun anlayışını devam ettirmeye çalıştığını ve bugüne kadar oyuncularının bunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini söyledi.

Tekke, Alanyaspor’un bulunduğu konum itibarıyla hak ettikleri yerde olduklarını ve beklentilerin üzerinde olduklarını belirtti. Son iki haftada da oyunlarını geliştirerek devam etmeyi planladıklarını dile getiren Tekke, iki takıma da başarılar diledi. Ancak bugün iki puan kaybettiklerini ifade ederek, takımının performansından gurur duyduğunu söyledi. Sonuç olarak, Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Beşiktaş maçının ardından takımının performansından memnun olduğunu ancak maçı kazanmaları gerektiğini belirtti ve takımına desteklerini sürdüreceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: “Bugün İki Puan Kaybettik!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!